دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به وجود ۴۲ هزار محقق دانشگاهی در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری و عضو هیات علمی در حوزه نانوی کشور، یادآور شد: از این رو این ستاد ثروتمندترین مجموعه در کشور به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، عماد احمدوند در جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو که امروز در دانشگاه شریف برگزار شد، خروجی جشنواره نانو را نیروی انسانی توانمند دانست و افزود: یکی از لذت‌های من در حوزه ترویج مشاهده دانش‌آموزان و دانشجویانی است که در آن حضور می‌یابند و شاهدیم که عمر بسیاری از افراد حاضر در این مراسم از عمر نانو در کشور کمتر است.

وی تولد نانو در کشور را از اسفند سال ۱۳۷۹ ذکر کرد و افزود: یکی از تیم‌هایی که در سال‌های گذشته در این رویداد حاضر شده بود، با ایجاد شرکتی توانست امروز تصفیه‌خانه‌ای مبتنی بر نانو حباب را برای یک مجموعه صنعتی راه‌اندازی کند و این شرکت صنعتی امروز رونمایی شد.

احمدوند با بیان اینکه این مسیر را هر سال با قوت بیشتر از سال قبل به پیش می‌بریم، یادآور شد: اعتقاد داریم ستاد نانو از ثروتمندترین مجموعه‌های کشور است؛ وجود ۴۲ هزار محقق دانشگاهی در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری و عضو هیات علمی، ثروت و سرمایه ستاد به شمار می‌رود.

دبیر ستاد نانو، وجود ۴۰۰ شرکت دارای محصول فناورانه در حوزه نانو و چند صد فناور را از دیگر ثروت‌های این ستاد نام برد و اظهار کرد: در جلسه‌ای اعلام شد که بودجه ستاد نانو سقف ندارد و اگر به لحاظ نیروی انسانی نگاه شود، این گفته درست است.

وی ابراز امیدواری کرد که این فناوری که تاکنون در خدمت رفع نیازهای کشور بوده، از این به بعد نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

source

توسط mohtavaclick.ir