­معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بنا به اهمیت­ سبک زندگی و ارتقاء­ کیفیت تغذیه، ­ پویش تغذیه سالم از ۱۷ تا ۳۰ آذر در کشور برگزار می‌شود.

اجرای پویش تغذیه سالم

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا رئیسی گفت:­ در دنیای جدید با تغییر سبک زندگی و تغییر ذائقه‌ها­ می‌بایست کیفیت غذا را ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه تغذیه بحثی مهم و مغفول مانده است که کمتر به آن توجه می‌شود افزود: توجه به ریز مقضی‌ها و مصرف آنها ضروری است و زیاده‌روی در مصرف غذا را به سم تبدیل می‌کند.

معاون بهداشت گفت: حتی مصرف بیش از اندازه آب مسمومیت ایجاد می‌کند و باید اندازه تمام مواد غذایی همچون فیبر‌ها و پروتئین‌ها در سبد غذایی فرد و خانواده متناسب باشد.

وی اضافه کرد: برداشت‌های غلط در مورد تغذیه جود دارد به عنوان مثال استفاده بی‌رویه از مواد گیاهی و ارگانیک نیز صحیح نیست.

 رئیسی اظهار کرد: باید سهم چربی در کالری روزانه تنها ۲۵ درصد باشد­ سهم چربی اشباع ۱۰ درصد و مابقی چربی‌های مفید و غیر اشباع باشد.

وی گفت: روغن کانولا و سپس روغن‌های کنجد و آفتابگردان غیر اشباع هستند.

معاون بهداشت گفت: روش فرآوری روغن‌های غیراشباع نیز ضروری است و باید دانه‌های روغنی سم زدایی شده باشند.

وی افزود: از روغن‌ها در حرارت‌های خاص ترکیب‌های ناسالم ایجاد می‌کند و نوع مصرف آنها باید مورد توجه قرار گیرند.

 رئیسی هشدار داد: صرف چند باره روغن‌ها نیز خطرناک است.

source

توسط mohtavaclick.ir