به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این عصر شعر توسط معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با همکاری کانون ادبی زمستان عصرگاه روز سه شنبه چهارم دی ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران با حضور شاعران و اهالی سینمای دفاع مقدس برگزار شد.

در آغاز این برنامه شاعران؛ مصطفی رحماندوست، داود رحمت الهی، سیدحسین متولیان، فاطمه قائدی، امیر مرزبان، صابر سعدی پور، عبدالرحیم سعیدی راد، یاحا کاشانی و آرش شفاعی آثار خود را ارائه کرده و به بیان نکاتی در خصوص ادبیات دفاع مقدس پرداختند.

مصطفی رحماندوست در خصوص خلق اثر “انار؛ صد دانه یاقوت” گفت: من این شعر را در جبهه و در شرایطی شبیه به محاصره سرودم در حالی که من و همرزمانم گرسنه و تشنه بودیم.

در خلال برنامه نیز نماهنگ‌هایی در خصوص شهدای غواص با صدای رضا صادقی و فریدون آسرایی و اشعار یاحا کاشانی و عبدالجبار کاکایی پخش شد.

همچنین در این عصر شعر خوانندگان مطرح کشور از جمله قاسم افشار، حمید غلامعلی و چنگیز حبیبیان به اجرای قطعات حماسی خود با محوریت عصر شعر ایثار پرداختند.

در پایان به پاس حضور سیدجواد هاشمی در جبهه حق علیه باطل؛ در عملیات‌های کربلای ۴ و ۵، والفجر مقدماتی و … آیین تقدیر و تجلیل او با حضور محمدرضا ایرانمش و دیگر هنرمندان برگزار شد.

ایرانمش ضمن بیان خاطره‌ای از لحظه شهادت علی عرب؛ اشک‌های خود و سید جواد هاشمی را دلیل دلتنگی‌هایش برای آن روز‌های جبهه و جنگ دانست و گفت ما دلتنگ آن مرام‌ها و معرفت‌ها و زیبایی‌ها هستیم.

سید جواد هاشمی نیز با بیان خاطراتی از سال‌های جبهه و جنگ یادآور حماسه‌های ماندگار رزمندگان دوران دفاع مقدس شد.

عصر شعر سنگرانه روز سه شنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

source

توسط mohtavaclick.ir