مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی با اشاره به دستیابی این گروه به دانش فنی تولید محصول دانش‌بنیان مکمل فیبری سلامتی‌زا، گفت: به منظور ارتقای سلامت عمومی جامعه، استفاده از مکمل‌های فیبر توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، سید مجید هاشمی، مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی با بیان اینکه در حال حاضر کلیه مکمل‌های فیبری مصرفی در کشور واردات شده و متولی مشخص در زمینه تولید صنعتی انواع مکمل فیبری در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: از این رو، توسعه فناوری تولید مکمل فیبری از فراورده‌های جنبی کشاورزی و صنایع تبدیلی توسط جهاددانشگاهی و برای نخستین بار در کشور، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده، نقش ویژه ای در عدم خروج ارز و حفظ محیط زیست خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه غنی بودن از فیبر، پروتئین و انواع ریز مغذی‌ها از ویژگی‌های مهم این محصول است، ادامه داد: ارتقای ویژگی‌های تغذیه ای و تکنولوژی یکی از دیگر مشخصات فنی مکمل فیبری سلامتی زاست.

مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، تولیدکنندگان فراورده‌های دارویی، تولیدکنندگان مکمل ورزشی، تولیدکنندگان غذای رژیمی، صنایع پخت، اسنک، غلات صبحانه، ماکارونی و فراورده های گوشتی، لبنی و نوشیدنی را از مشتریان و متقاضیان این محصول برشمرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: مکمل‌های فیبر باعث می‌شوند افراد از مزایایی مثل تقویت سیستم ایمنی، تثبیت سطح قند خون و کاهش کلسترول بهره‌مند شوند. مصرف فیبر (به مقدار کافی)، فواید دیگری از جمله پیشگیری از بعضی سرطان‌ها، جلوگیری از بیماری‌های قلبی، دیابت و آلرژی‌های غذایی را هم به همراه می‌آورد.  

انتهای پیام

source

توسط mohtavaclick.ir