مسعود هاشمینژاد در ابتدای نشست در پاسخ به پرسشی در مورد میزان مستند بودن روایت فیلمنامه اثر، گفت: الزاما در یک درام تاریخی، همانطور که از اسمش پیداست ابتدا درام شکل میگیرد و سپس مستندات تاریخی، قطعا در ابتدا تخیل صورت گرفته است و پس از آن به مستندات پرداخته شده است.
هاشمی نژاد در پاسخ به پرسشی دیگر در مورد قابل حدس بودن روایت این فیلم، عنوان کرد: به نظرم که این اثر در روایت چندان هم قابل حدس نیست، اما در بسیاری از آثار بزرگ دنیا، نقطه آغاز و پایان روایت مشخص است و مهم بستری است که میان این ۲ نقطه اتفاق میافتد.
کارگردان فیلم «بازی خونی» در مورد منابع پژوهشی مورد استفاده در کارگردانی این فیلم، افزود: چند مستند در مورد این واقعه وجود دارد که من این مستندات را چندبار دیدهام، در دکوپاژ و میزانسن از چندین عکسی که از این واقعه موجود بود، بهره گرفتم و در بحث فیلمنامه نیز از تعدادی منابع مکتوب و شفاهی نیز استفاده کردم.
حسین میرزامحمدی در پاسخ به پرسشی در باب تغییر سبک کاری از فیلم سینمایی «کت چرمی» به «بازی خونی»، عنوان کرد: پیش از هرچیزی عذرخواهم بابت مشکلات تصویر و صدایی که در برج میلاد وجود دارد که وظیفه نابودی فیلمها در نخستین اکران را به عهدهدارند. به نظرم نقاط مشترکی میان «کت چرمی» و «بازی خونی» وجود دارد و تجربه کردن ژانرها برای من اتفاق جذابی است.
وی در مورد سیر تولید «بازی خونی» عنوان کرد: در فیلمبرداری این فیلم ما متمرکز در شهرهای استان گلستان بودیم. در دکوپاژ سعی کردم که بر اساس میزانسن دکوپاژ ها را شکل دهم و جا دارد از علی برازنده مدیر فیلمبرداری این فیلم تشکر کنم که همهجانبه همراه من بود.
میرزامحمدی در مورد اتمسفر «بازی خونی»، تأکید کرد: چیزی که امروزه در سینمای ایران فراموش شده است موضوع اتمسفر است که در عمده آثار وجود ندارد، در این فیلم به وسیله موسیقی و مهندسی صدا سعی کردیم که برای مخاطب اتمسفر خلق کنیم.
سعید پروینی در مورد بودجه فیلم، گفت: درمورد هزینه فیلم میتوانم بگویم که از آثار بیگ پروداکشن سال گذشته بسیار ارزانتر ساخته شده است باتوجه به این موضوع که فیلم «بازی خونی» در ۷۴ جلسه فیلمبرداری و تولید شده است و ۳ ماه در استان گلستان مستقر بودیم.
در ادامه شادی مختاری درباره سیر رسیدن به نفش، گفت: بازی در یک درام تاریخی برای من همیشه جذاب بوده است، من از آقای پروینی بسیار ممنونم که مجدداً پس از همکاریهای پیشین به من اعتماد کردند، با همدلی و همراهی گروه این فیلم، چالشهای رسیدن به نقش برایم کاسته شد.
ارسطو خوشرزم در ادامه نشست از تفاوتهای این نقش با نقشهای پیشین گفت و عنوان کرد: زمانی که من این فیلم را قبول کردم، متوجه شدم که اطلاعات در مورد واقعه آمل بسیار کم و محدود است، و به نظرم فیلم «بازی خونی» به عنوان یکی اولین مراجع در مورد این واقعه، تولید شده است و از این بابت این حضور برایم ارزشمند بود.
سارا حاتمی در پاسخ به پرسشی در باب تفاوت این نقش با نقشهای پیشین، اظهار کرد: این نقش برای من یکی از چالش برانگیزترین آثار کارنامه هنریام است و به طور کلی از چالش استقبال میکنم و برایم جالب توجه است.
کیسان دیباج نیز در پاسخ به پرسش قبلی، گفت: متن و کارگردانی خوبی که در این اثر اتفاق افتاده است، سبب شده است که با تجربههای پیشین متفاوت شود.
پیام احمدینیا هم در مورد ویژگیهای نقش خود، عنوان کرد: زیر نقش این شخصیت در فیلم برای من بسیار جالب توجه بود که عملکردی چند وجهای دارد و در گام نخست قطعا فیلمنامه و در گام بعدی کارگردانی در آن قطعا بسیار موثر بوده است.
source