![](/files/fa/news/1403/11/25/2656661_359.jpg)
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، در این مراسم با اشاره به ایام مبارک شعبانیه و دهه فجر، از حضور خود در جمع مردم ابراز خرسندی کرد و از حضور مردم، روحانیون، مسئولان لشکری و کشوری، نظامی، انتظامی، دانشگاهیان و حوزویان تشکر کرد.
استاد خسروپناه با اشاره به میلاد حضرت مهدی (عج) و نیمه شعبان، به بحث مهدویت و موعودگرایی به عنوان یک اعتقاد مشترک بین همه ادیان اشاره کرد و گفت: نه تنها مسلمانان، بلکه مسیحیان، یهودیان، هندوها، بوداییها و همه ادیان، به موعود و ظهور او در آخرالزمان معتقدند. این نشان میدهد که انسانها منتظر عدالت هستند و باورمندند و عدالتخواه هستند. منتظران واقعی، کسانی هستند که دنبال عدالت و علیه ظلم و ستم هستند.
جهان پر از ظلم است، نه پر از ظالم
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به روایات، گفت: امام زمان (عج) وقتی ظهور میکند که جهان پر از ظلم و جور باشد، نه پر از ظالم و جائر. یعنی منتظران آنقدر زیادند که با ظهور امام زمان (عج)، به سمت ایشان میروند. جهان پر از ظلم است، اما ظالمین اندکاند و با قدرت رسانه، ثروت و امکاناتی که دارند، ظلم را گسترش دادهاند.
ظلم رژیم صهیونیستی و سکوت برخی کشورهای اسلامی
وی با اشاره به ظلم گسترده در جهان، به رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این رژیم با حمایت ابرقدرتهایی مانند آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای دیگر، مردم مظلوم فلسطین و لبنان را به خاک و خون میکشد و متاسفانه برخی کشورهای اسلامی هم تماشا میکنند. در فاصله یک سال، هزاران نفر از مردم مظلوم غزه، به ویژه زنان و کودکان، به شهادت رسیدهاند.
مقاومت، درس چگونه زیستن
استاد خسروپناه با اشاره به مقاومت مردم فلسطین و حماس و مجاهدت شهدای مقاومت، گفت: باید این رشادتها و شجاعتها را به نسلهای آینده منتقل کنیم. فرزندان ما باید بدانند که مجاهدین در غزه، شهید هنیه، شهید صفی الدین، شهید سید حسن نصرالله، در جهاد و مقاومت، برایشان فرقی نمیکرد شیعه باشند یا سنی یا مسیحی. در مقابل ظلم باید ایستاد. شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در مقابله با داعش مشاهده میکرد که آنها به شیعه و سنی و مسیحی رحم نمیکردند. دغدغه حاج قاسم سلیمانی، نجات انسان بود. اینها را باید در کتابهای درسی بنویسیم. قصه حاج قاسم سلیمانی، قصه اسطورههای شاهنامه نیست، بلکه حقایق ایران، یعنی مقاومت، شجاعت و عدالت ایران است. ما باید شاهنامه شهید السنوار، شهید سید حسن نصرالله، شهید صفیالدین و شهدای مقاومت و رشادت و عدالت را بنویسیم چراکه آنها به ما درس چگونه زیستن را آموختند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تأکید بر انتظار سازنده، گفت: وقتی از مهدویت و انتظار فرج سخن میگوییم، یعنی همان زیستی که جریان مقاومت، یعنی حماس، حزبالله و انصارالله دارند. مردم انصارالله در یمن چه امکاناتی دارند؟ اما ایمان دارند و با ایمان، کشتیهای غولپیکر آمریکایی و انگلیسی را زمینگیر کردند؛ بنابراین انتظار فرج این نیست که جشن بگیریم، شیرینی پخش کنیم و تبریک بگوییم، اما انتظار سازنده نداشته باشیم. انتظار سازنده یعنی سازندگی، رشد و شکوفایی. مقاومت باید در جان ما نفوذ کند.
عدالت، امنیت و آزادی در فرهنگ اسلامی
استاد خسروپناه با اشاره به اهمیت عدالت در فرهنگ اسلامی، گفت: مهمترین پیام قرآن، عدالت است که پیامبر (ص) از آن دفاع میکردند. الگوی ما، نبی گرامی اسلام است که طبق سوره مزمل، با نافله شب و شبزندهداری، توانستند بار سنگین رسالت را به دوش بکشند. سوره مدثر، درس جامعهپردازی را به ما میدهد. مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، به خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی اشاره کردند. سوره مزمل، سوره خودسازی، سوره مدثر، سوره جامعهپردازی و سوره نصر، سوره تمدنسازی است. سوره مائده و سوره توبه، جزو آخرین سورههایی هستند که بر پیامبر نازل شد. ۲۴ مرتبه خدای سبحان در سوره مائده خطاب میکند: «ای اهل ایمان، اولیای یهود و نصارا را اولیای خود قرار ندهید»ای مؤمنین، ولایت خدا و رسول را بپذیرید. متاسفانه جهان اسلام از قرآن فاصله گرفته است. پیام قرآن، عدالت، اخلاق و ولایت است.
ولایت، پیوند ناگسستنی مؤمنین
وی با تشریح مفهوم ولایت، گفت: ولایت یعنی پیوند ناگسستنی مؤمنین. وقتی بین امام و ولی ایشان و ولی با مردم، پیوند ناگسستنی باشد، ولایت شکل میگیرد. ما نیز نه تنها باید ولایت مقام معظم رهبری بپذیریم بلکه باید پیوند محکم و ناگسستنی با ایشان داشته باشیم چراکه این کشور با ولایت رشد میکند. اگر اکنون در علم و فناوری رشد کردهایم، در حوزه نانو رتبه چهارم جهان را داریم، در بیوتکنولوژی ارتقا پیدا کردهایم، در هوافضا پیشرفت کردهایم و موشک و ماهوارهبر میسازیم و ماهواره را در مدار قرار میدهیم. این جایگاه علم و فناوری ماست.
فرصت سرمایهگذاری در چابهار
استاد خسروپناه با ابراز خرسندی از تخصص اقتصادی فرماندار و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار، به ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری در این منطقه اشاره کرد و گفت: دولت عدالتخواه، دکتر پزشکیان شبانهروز زحمت میکشد و دغدغه دولت، رشد کشور و عدالتخواهی است. خواهش من این است که سرمایهگذاران به این منطقه بیایند و سرمایهگذاری کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات این شورا گفت: در حال حاضر مشغول تدوین دو سند مهم هستیم که مربوط به این منطقه میشود: سند دانشبنیان و فرهنگی مناطق آزاد و سند علوم و فنون دریامحور. این دو سند میتوانند درآمدزا باشند. انشاءالله سرمایهگذاران اعتماد کنند و به این منطقه بیایند و از این فرصت استفاده کنند. دولت، نسبت به استان سیستان و بلوچستان هیچ محدودیتی قائل نیست و معتقد است باید سرمایهها به اینجا بیاید و موانع برطرف شود تا اشتغالزایی رشد پیدا کند.
امید به مردم، رمز پیشرفت کشور
وی در پایان سخنان خود، با ابراز امیدواری نسبت به آینده منطقه، گفت: انشاءالله بتوانیم مشکلات مردم را کاهش دهیم و با ولایتمداری، وفاق ملی و حمایت از دولت، بتوانیم این بار سنگین را با کمک هم برداریم. امید به آمریکا، کشور را به جایی نمیرساند. فقط باید به مردم امید داشت و مسئولان هم باید در خدمت مردم باشند.
source