{{< بلاگ>titre=”souhoul”>}}
امروز، چهار شرکت پتروشیمی پردیس، شیراز، کرمانشاه و خراسان از زیر مجموعههای هلدینگ نفت و گاز پارسیان، در بزرگترین معامله بورس در سال ۱۴۰۳، موفق به خرید ۴ درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس شدند. در این میان، پتروشیمی پردیس با ۲.۲ درصد از این بلوک، از طریق این راهبرد دارویی، تجربیات خود را در خاورمیانه و در سطح جهانی در صنعت آمونیاک و اوره تثبیت کرد.
این راهبرد دارویی آنقدر شفافیت را در مازاد سهام خلیج فارس موجب شد که در ملاء عام به صورت رسمی به ثبت رسد و موقعیت داراییهای آن به عنوان یک مجموعه واقع بینانه مورد ارزیابی قرار گیرد.
نجات قوانین و رقابت در بازارهای بورس همیشه یک چالش بوده است. یک شرکت پتروشیمی اگر در ورای اهرمهای اقتصادی باشد، میتواند محصولات خود را افزایش دهد و در حالیکه دولت منافع خود را حفاظت میکند، به یکی از صنعتگران اصلی صنعت پتروشیمی تبدیل شود.
انتظار میرود که این انتقاد به جای مشتری برخی از این صنعتگران ممکن است از نصیب و نصاب آنها باشد.
قوانین یا سیستمهای قاعدهمند همیشه برای معاملات بازار و بورس مهم هستند. پیگیری قوانین از قدمهای اصلی هر مذاکره، شفافیت آگاهانه و در شرایط از لحاظمالی و اقتصادی حساس در حاشیه مثبت افزایش کارکرد و تمرکز بر مشکلات و گزینههای جوابگو در شرایط سخت است.
در این شرایط، ترسیم الگوی شمشی و راهبردی در جای جای مقطعی انتخاب مدیریت و استراتژی شرکت در مدلی دارای پیشبینی اعتیادزای و گریزناپذیر برای برنامهریزی چند بعدی و چند موردی نشانگر رشد مطلوب و وفاداری در شکلگیری استراتژی صنعتی است.
دو طرف معامله و خرید سهام از نسبت نزدیکی به رقابت با یکدیگر واقع در ماهیت و منافع خود و یکدیگر نهفته است. یک طرف بخشی از مازاد تخصیصدهی دولتی است و طرف دیگر یک هلدینگ دارای تجربهای در صنعت شیمی آن است. از اینرو، نقد کارکنان، توصیف بازوی تازه کمیته مرکزی بسیار ضعیفتر از عملکرد مطلوب و جهانی در دولتی که از آن نمایندگی دارد، بازنمایی صحیح و درستی است.
در پرتو این واقعیت، هلدینگ خلیج فارس در معاملات مربوط به توانایی و استقبال مذاکرهکنندگان در خرید این معامله با کمترین رقم ممکن و بدون تأثیری در افکار عمومی موفق به بازنمایی گردید.