از تابعیت حداقل ۸ هزارتنی مرغ در روز در سراسر کشور خبر داد
دبیر انجمن کشتارگاهها و صنایع بستهبندی طیور، مهدی یوسفخانی روز شنبه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو از افزایش روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور خبرداد. او افزود که قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده ۶۵ هزار تومان و مرغ گرم ۸۷ تا ۸۸ هزار تومان است، درحالیکه قیمت تمام شده مرغ بر مبنای نرخ ۶۵ هزار تومان ۸۸ تا ۹۰ هزار تومان است.
یوسفخانی گفت که نرخ هر کیلو ران مرغ ۸۰ هزار تومان، سینه ۱۸۰ هزار تومان و فیله مرغ ۲۲۰ هزار تومان است. او همچنین بیان داشت که در روزهای پایانی سال و ایام نوروز، تقاضا برای خرید افزایش یافته است.
او همچنین از افزایش تولید مرغ خبر داد و گفت که مصرف مرغ در سطح کشور به ۸ هزارتن رسیده که برای اینامور، تهران ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تن مصرف میکند. دبیر انجمن کشتارگاهها و صنایع بستهبندی طیور همچنین تاکید کرد که مصرف مرغ منجمد نیز بهتفکیک است، اما حجم مصرف مرغ منجمد نسبت به گذشته کاهش داشته و این امر منجر به افزایش قیمت شده است. او مدعی شد که عرضه مرغ گرم بالاتر از ۹۰ هزار تومان، گرانفروشی است.
با تاکید بر این که سال جاری را رکورد شکن خواهد بود، یوسفخانی تصریح کرد که توزیع روزانه ۸ هزارتنی مرغ، براساس افزایش تقاضا در ایام نوروز و پایان سال، بیش از پیش افزایش یافته است. او عنوان کرد که برای جمعیت حدود ۸ میلیاردی جهانی، مصرف مرغ میتواند یک راه حل غذایی شود و خواهد بود.
یوسفخانی همچنین تأکید کرد که این موضوع، الحلول بالقوهای برای رویکرد جهانی به امنیت غذایی خواهد بود. او گفت که این بودجه و تحولات کلان باید بهصورت منظم و تکی به این بخش برسد و تا سایهای بر رونق تولید مرغ در ایران نخورد.
یوسفخانی تصریح کرد که یکی از دلایل افزایش قیمت، کاهش وزن مرغ گرم نسبت به گذشته است. او گفت که اگرچه حجم مصرف مرغ گرم در سطح کشور افزایش یافته، اما برخی محصولات این بخش به قیمت بالای ۹۰ هزار تومان به فروش میرسند و این، ارزانفروشی است.