**درگیریهای فوتبال: عصر تنش و تعصبات در ورزش ایرانی**
روز جمعه، مسابقه کسر تساوی در لیگ برتر فوتبال ایران، دهانه ابر تندی از تنش و تعصبات را در ورزشگاه پاس قوامین باز کرد. دیدار بین تیم هوادار و ملوان در حالی با درگیریهای شدید و بحثبرانگیز به پایان رسید که از آن برکناری موقت یکی از بازیکنان ملوان، میلاد باقری، تا اطلاع ثانوی در پی رفت. این واقعه بهگونهای تلخ و پرشوری به ابهت آن افزود که باید برای آینده فوتبال ایران خطوره کاری تلخ می دانیم.
حسین خیمه کبود، ناظر این مسابقه، در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم، شرح داد که تمام اتفاقات بهخوبی در گزارشش نوشته شده است. او در توئیت بعداً گفت «بله! افراد باید بر تحملشان خیلی باشد.» در.response به این مشکل، ناظر مسابقه گفت «او نباید در نشست شرکت میکرد. ما این موضوع را به سرپرست تیم هوادار هم گفته بودیم که برای جلوگیری از تنش اجازه ندهند این فرد به نشست برود.»
تلاشها برای حل این مشکل، مستحکم نبودند و دیگر بازیکنان ملوان در درگیریهایی که رخ داد، مجبور شدند میهمان مسابقه با مدیر رسانهای تیم هوادار زده به زد و خورد بروند. این درگیری به حدی شد که از آن بههیچ وجه کسی غافل نمی ماند. در جواب سوال انتقاد «اعضای تیم هوادار مدعی هستند که مازیار زارع سرمربی ملوان نیز در درگیری انتهای بازی شرکت داشته است» حسین خیمه کبود تصریح میکند «من چیزی را که دیدم گزارش کردم و نمیدانم طرفین چه میگویند.»
ادامه این اتفاقات تلخ، حاشیههای درون برانگیخته شده بین بازیکنان و مدیران دو تیم را بیش از پیش مصوّر کرد. از طرفی تنها طرفداران هنوز از تعصبانه مدافع هوادار برای این اتفاقات تلخ مسئول نیستند.
حاصل این درگیریها تلخ یا خوش بینی این واقعه، با بردزدن بازیکن زنجیرهای مینای ورزش ایرانی کمک مینیم بدید از جمله ورزش در ایران چندصد ساله، در این همدم ثمر ملت ایران، غیر از تعصب باعث زوال انجام این یک تفریحت سبب ارگشته تا در ابعاد جهانی شناخته مانیم.