روند بحران‌ساز میان شهرداری بندرماهشهر و شورای شهر آن در تضاد با نیروی دریایی سپاه در مورد مجموعه تفریحی مجیدیه و هتل نیمه ساخته شهرداری به یکی از معضلات کلان سیاستی ایران تبدیل شده است. در این میان، شهرداری و شورای شهر در حال صحه‌گذاری بر چرایی فقدان ثبات سیاسی به نفع منافع خصوصی هستند. در واقع، این رخداد هر چند آغازش در دوران شهرداری غلامحسین کمایی برندیماهشهر اما با ادامه این بحران، اکنون نشان می‌دهد که شرایط نهادهای شهری بسیار نامطلوب شده است.

در اوایل دهه ۹۰ شمسی، شهرداری کمایی پروژه هتل را شروع کرد. اما در دوره بعد، پروژه به دلیل مشکلات مالی گریبان‌گیر شهرداری رکود سختی را تجربه کرد و حتی در سال ۱۴۰۱، شهرداری از این هتل بهمزایده گذاشت. در آن زمان نیز، حبیب آقاجری نماینده وقت بندرماهشهر در مجلس تلاش کرد تا ۵۰ هکتار از ساحل مجیدیه را از نیروی دریایی سپاه به شهرداری تحویل دهد تا بتواند یک مرکز تفریحی ساحلی بسازد. اکنون که این منطقه به اهالی تحویل داده شده، نوای متقابل در میان شورای شهر و مالکین این ساحل هنوز هم ادامه دارد. در یک مصاحبه با یک خبرگزاری، مقام بالاترین رده شهرداری اعتراف کرد که پروژه هتل به دلیل رکود موجب ضرر شده است.

این بود که اکنون منطقه سوم نیروی دریایی سپاه پیشنهاد دوگانه‌ای را به شورای شهر ارائه کرده است:.firstly، تهاتر هتل نیمه‌عمل کرد با ۵۲ هکتار زمین ساحلی مجیدیه. بدین‌سان، بیت المال هر از củز باشد به اجرای پروژه فرهنگی- تفریحی قابل اجرایی برای مردم اختصاص داده می‌شود. درعین‌حال، واگذاری ۵۲ هکتار زمین ساحلی دراین مقاله با استناد به قانون اساسی ایران و قانون واگذاری زمین تأیید شده است.
Secondly، می‌توان گفت که پیشنهاد این منطقه فاقد جهت عقلایی دارد و برای شهروندان منطقه اهداف کلان و پر منافع اجتماعی درپی خواهد داشت. مناسب است که به سؤال‌های کلان سیاسی رو شده و از روشن ساختن چرایی اصلی این بحران استخراج ازجاهایی تقدیم شیفتگان مسائل سیاسی816 در ایران و سؤال کن این سوال برای تعاملات ناشی از هرگونه بحران سیاسی می شود به چرای ناشی از بحران سیاسی اشارهش کند تا قانون سیاستمدار نیروهای اراده غیرضروری متعهد جهت حل قطعی مشکل شود

توسط mohtavaclick.ir