**سخنگوی دولت ایران در مورد مذاکرات با آمریکا به عمان میآید**
احتمالا، ازلحاظ سیاسی این خبر مهمترین توسعه در یک روز اخیر است که دو طرف از نظر متقابل و همزمانی در گفتوگوها با یکدیگر به توافق رسیدهاند.
تنها مسئلهای که اینجا محل درنگ است، این است که آیا این مذاکرات از چه نوعی خواهند بود؟ آیا این مذاکرات به نوعی دو طرفه یا چندجانبه است؟ یکی دیگر از питанняهای مطرح در این استدلال، این است که چرا سفیر ایران به عمان میآید و احتمالا در این مذاکرات مستقیما صحبت نمیکند. آیا این یک منوی انتخاباتی یا یک لذت برای معتمدان پیروزمند است؟ عدم شفافیت در این مذاکرات باعث میشود تا دلالان احتمالی به نفع خودشان در خصوص توان و ازخودبیگانگی در یارانههای سیاست از شخصیتهای پیروزمند دیپلماتیک که مذاکرات با آمریکا را عاجلانه بسیار مهم و مطرح میدانند و سردرگمی را ایجاد میکند.
سخنگوی دولت در خصوص آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت: “اصولا باور به مذاکره داریم. چنانچه با زبان تکریم صحبت شود، مذاکره می کنیم. مذاکره غیرمستقیم و در عمان است. توجه به منافع ملی مورد توجه ما است سایر جزئیات باید در جریان مذاکرات مشخص شود. هنوز مذاکره ای شکل نگرفته است و جزئیاتی وجود ندارد.”
بررسی خبر حکایت میکند که ممکن است قبل از شروع مذاکرات با آمریکا، وارد کردن حلقه مفقوده پشت پردهای مفصلی در دست نیست که به منافع ایران در بدون همفکری آمریکا منجر شود.
سخنگوی دولت، توانمندیهای مذاکرات با آمریکا را نشان داد و اشاره کرد که دقیقا به منافع ملی ایران و مردم میپردازد. “(مذاکره خردمندانه) را پیش رو خواهیم داشت.”
ارزیابی یک خبر نشان میدهد که در این گزارش، هسته اصلی خبر توضیح داده شده است و تمامی حساسیتها را حذف کرده است تا به صورت کارآمد و به نتیجه برسد.