پژوهشگران مؤسسه علوم هند یک روش جدید را برای ترمیم آجرهای ساخته‌شده از خاک ماه پیدا کرده‌اند. آنها از باکتری‌ها برای ترمیم ترک‌های این آجرها استفاده می‌کنند. این موضوع می‌تواند برای ساخت پایگاه‌های قمری بسیارสำคاست چرا که آن‌ها باید در ماهی قرار بگیرند و مقاومت در برابر شرایط سخت این محیط را داشته باشند.

این موضوع مهم است زیرا ساخت پایگاه‌های قمری به چندین دلیل، از جمله فراهم کردن یک پایگاه برای مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار و همچنین فرصت پژوهش علمی را فراهم می‌کند. علاوه بر این، اطمینان از روشن بودن و مسائل ترمیم، تعمیر و بهره‌وری اطمینان را برای مشتریان ماه به وجود می‌آورد.

بر اساس گزارشی که توسط ایسنا منتشر شده است، بودجه توزیع این تحقیقات شامل؛ بازویهای متفاوت عملیات و ساخت و استفاده از آجرهای قمری در تعمیرات آجرهای زمین و آغاز برخی پروژه های اولین دامنه خدمات ترمیم قمری در کوتاهترین زمان ممکن است.

در یک نظرسنجی که توسط Space انجام شده است، بیشتر طرفداران عملکرد در ایران به این موضوع می‌پیوندند: «باید از انرژی خورشیدی برای ساختن پایگاه‌های قمری استفاده کرد»

برخی از خبرگزاری‌ها مثل ایسنا به این موضوع اشاره می‌کنند که با وجود هزینه‌های سنگین برای پرتاب مواد به فضا، استفاده از منابع محلی ماه، مانند رگولیت ماه، می‌تواند هزینه‌های ساختن پایگاه قمری را کاهش دهد.

استفاده از باکتری‌ها برای ترمیم آجرها در این مطالعه به وسیله استفاده از باکتری اسپوروسارسینا پاستوری که قادر به تولید کربنات کلسیم و پلیمرهای زیستی است، صورت گرفت. این باکتری‌ها نه تنها شکاف‌ها را پر می‌کنند، بلکه به مخلوطی که از ترکیب آنها، صمغ گوآر و شبیه‌ساز رگولیت است، کمک می‌کنند تا به آجر بچسبد و آن را جامد کند.

در این پژوهش، مطابق با شرایط ماه، آزمایش‌هایی انجام شد که شامل مواردی از جمله معرض فشار حرارتی شدید، در معرض ریزشهاب‌سنگ‌ها و پرتوهای کیهانی قرار گرفتن آجرها بود. استفاده از باکتری‌ها در این محیط بسیار مهم است، زیرا باکتری‌ها می‌توانند در شرایط سخت ماه، حتی اگر به میزان خفیفی از استحکام اولیه خود loses کار کنند، به آجرهای متخلخل کمک کنند و آن‌ها را ترمیم کنند.

قضیه پژوهشگران سازنده روی ماه، آجرهای متخلخل شکننده هستند و اگر ترک‌های معینی را داشته باشند، کل ساختار آجرس کنار می‌افتد و نیازی به ترمیم یا دادن توجه نیست، اما در دریافتی لحظه‌گیری است که در پی ترمیم آجرها بر عهده کفاح گیاهی نهفته است که به چند دلیل بر تحلیل های فعلی مقاومت در برابر شرایط سخت باز خورده‌اند.

توسط mohtavaclick.ir