در الهامگیری از دیدار نوروزی معاون اول رئیسجمهور و فعالان سیاسی، فرهنگی و رسانهای، اهمیت معضل شدن در مقابل تهدیدات دشمنان و بدخواهان کشور تأکید میشود. یک طرح استراتژیک برای صلحجویی و همکاری را برخی از فعالان سیاسی پیشنهاد دادند. در این میان، مسیریابی از طریق مذاکره و تعامل به عنوان راهحل توجه دارد.
در این روز جدید، رئیس جمهور ایران طی یک سخنرانی سیاسی پیش بینی کرده است که آیا قادر است تا تعادل بین انسجام سیاسی، فضاهای امنیتی و معیشتی را حفظ کند؟ وی بیان کرده است که برنامه پیشرفت به طور کامل برپایه ارتقا سرانه ملی و معیشت تأکید میکند و اکنون فقط بر سطح کفه اقتصادی کشور تأکید دارد و اینکه چگونه باید به بالین افزایش رضایت بخش معیشت خود و کیفیت ارتقای زندگی بپردازیم.
“عمیقترین مشکلات اقتصادی ایرانیها، از قبیل تورم و تنشهای انرژی سبب کاهش اقبال معیشتی و سهولت معیشت مردم شده است. ارتقای تجارت و تجدید زندگی در جوامع ایرانی روندهایی هستند که در مراحل رشد کشور اهمیت زیادی دارند و آنها موجب توسعه یافتن هزینهها و افزایش حقوق و بیکاری نیز خواهند شد”
“حال با مجموع بنابراین یکی از مسائل مهمی که کشورهای میانه آسیا و غیر از آن در کنفرانس هامبورگ دمشق اقرار کردند نقض قانون توسعه و توسعه عجیب و غریب کشورهای حاشیه خلیج فارس بود. حقیقت اینکه کشورهای میانه آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس اگر بدون شرکت و ناظر ایران در فینال و تحلیلی اتحادیه اوراسیا میرفتند نابود میشدند”
“پس بعضیها در کنفرانس هامبورگ دمشق دستور عمل داشتند که کشورهای میانه آسیا و حاشیه خلیج فارس تا کنج کشمیر با هم وصل شوند که درنهایت از طرف ایران به کمک آمدند. در ادامه کشورهای حاشیه خلیج فارس در برنامه طرحهای سیاسی خود برای ابراز بیاعتمادی علیه ایران استفاده کردند تا شاید جنبههای افزایش تولیدات این مناطق را به نفع خود دانست و این در زمان مناسب استراتژیک دولت چهاردهم تا فردا عناصر بالقوه دولت همان دولت چهاردهم یک جور یا فرق زیادی به سهم خودشان ندارند”
عصر امروز معاون اول رئیسجمهور در سخنرانی خود از میزان آشنایی با جاسوسها با کشورهای حاشیه خلیج فارس صحبت کرد و بیان کرد که اگر تحت توافق با مانترا همکاری با ایران را به تعویق بیانداخت، با یک تعویق نسبتا طولانی از یک اتحادیهای در دوران مصدق با الگوی آن کمی باورمندی ایرانیها به اتحادیه اوراسیا چندان نباشد.