روند افزایش سرمایه‌گذاری برای تولید و از میان بردن بیکاری در استان فارس

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس به راهبردهای تحقق شعار سال و سرمایه‌گذاری برای تولید اشاره کرد. وی تأکید کرد که جذب سرمایه‌گذاری در سطح کلان برای تحقق شعار سال امر مهمی است که از طریق ایجاد میز سرمایه‌گذاری حاوی فهرست کاملی از اطلس و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در تمام شهرستان‌های استان ممکن خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس همچنین اشاره کرد که جذب سرمایه‌گذاری در سطح خرد برای تحقق شعار سال از طریق شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و هدایت سرمایه‌های خرد مردم و جوامع محلی در این شرکت‌ها با هدایت و حمایت لازم به سمت ظرفیت‌های خالی می‌توان بخش قابل توجهی از سرمایه‌گذاری در حوزه تولید را محقق و همچنین به توزیع متناسب و عادلانه ثروت نیز کمک کرد.

در این زمینه، رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس تأکید کرد که آمارهای منتشر شده مرکز آمار ایران بیانگر این مطلب است که نرخ بیکاری فارس نسبت به میانگین کشور وضعیت بهتری را دارا است. وی افزود که نرخ بیکاری استان فارس در سال 1399 هفت و هفت دهم درصد بوده که در بهار سال گذشته به 6 و 2 دهم درصد، تابستان گذشته 6 و هفت دهم درصد و در پائیز سال 1403 به پنج و هفت دهم درصد رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس بر لزوم بهبود وضعیت نرخ رشد در بهره‌وری نیروی انسانی تأکید کرد و گفت که منظور از بهره‌وری افزایش سطح استفاده از منبع نیروی انسانی و سایر عوامل به روش علمی و در نتیجه کاهش هزینه‌ها، توسعه بازار و افزایش اشتغال و بهبود معیارهای زندگی است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس همچنین به آسیب‌شناسی وضعیت موجود اشتغال و بی‌انگیزگی جوانان پرداخت و بیان کرد که عمده علت این وضعیت عدم وجود برنامه علمی و کاربردی توسط مراکز دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی برای ایده‌پردازی و ایجاد جرقه امید و کوشش در بین جامعه تحت پوشش است.

وی تصریح کرد که در مراکز دانشگاهی کشور حلقه مفقوده در ارائه مهارت فنی و بالاتر از آن مهارت فروش است و در دستگاه‌های اجرایی نیز جای برنامه‌های علمی و کاربردی کارآمد خالی است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس به عنوان یکی از راهکارهای ارتقای شاخص اشتغال جوانان، برگزاری دوره‌های استارتاپ‌های متنوع و متناسب با بازار کار و جامعه هدف با بهره‌گیری از هوش مصنوعی را برشمرد. وی همچنین به ارائه آموزش مهارت محوری متناسب با نیاز بازار کار، ایجاد شبکه‌های ارتباط قوی و کاربردی بین جوانان و کارآفرینان موفق، حمایت‌های مالی و ارائه تسهیلات ویژه کم بهره، و به‌روز کردن محتوای درسی متناسب با نیاز بازار کار اشاره کرد.

وی همچنین به توسعه مرکز رشد و شتاب‌دهنده‌های استارتاپی، رفع حلقه‌های مفقوده در موضوع ارتباط بین مراکز آموزش عالی و کانون‌های کارفرمایی و مدیران صنعت و صنوف، پرورش تسهیلگران تحت عنوان پیشاهنگان کسب و کار، رفع موانع اداری و بروکراسی جهت راه‌اندازی کسب‌ کار، توسعه زیر ساخت‌های دیجیتالی، اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاه، و شناسایی ظرفیت‌های خالی کارخانجات و توافق با مالکان کارگاه‌ها به منظور هدایت مهارت‌آموزختگان مراکز آموزش عالی با ارائه تسهیلات ویژه سرمایه در گردش اشاره کرد.

در نهایت، رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس به استفاده از سفرهای مسئولان ملی برای توسعه و اشتغالزایی در فارس اشاره کرد و گفت که سفرهای استانی مسئولان ملی خصوصا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فارس باید تحولی مثبت و به یادماندی در سطح این استان و شهرستان‌ها رقم بزند.

نکته جالب اینكه بياري به مناسبت لزوم سرمایه‌گذاری در فجر دهه شصت انقلاب ایران این شعار را آورده است و نشان از تلاش برای ایجاد تحول اقتصادی در ایران دارد.

توسط mohtavaclick.ir