**میکروبهای فراموش شده و راهی برای تمیز کردن آب آشامیدنی**
نیروی مؤثر میکروبها به عنوان سرنخهای فیلتر آلایندهها از آب آشامیدنی هم وجود دارد. محققان آمریکایی و چینی به رهبری جیمز تیج در دانشگاه ایالتی میشیگان یک دسته از میکروبها به نام CSP1-3 را در نمونه خاک منطقه حساس زمین (ECZ) در ایالت آیوا و چین کشف کردهاند.
استفاده از این میکروبها برای تمیز کردن آب آشامیدنی میتواند اهمیت زیادی داشته باشد. چرا که اکوسیستمها و جو環ارزی را برهم نخورد. https://en.wikipedia.org/wiki/Ecosystems
Tijs ثابت میکند که در یک منطقه دهها می کان أماک در ۷۰۰ متر خاک گنجانده شده است. حفاظت از آن زمین مهم است زیرا چرخه آب، تشکیل خاک، چرخه مواد مغذی، تشکیل غذا، و سلامت اکوسیستم هستند.
محققان متوجه شدند که نسل اول این میکروبها میلیونها سال قبل در چشمههای آب گرم و آب آشامیدنی وجود داشتهاند. آنها از آب به خاک رفتند و به تدریج به عمق خاک، سپس به منطقه که در حال حاضر هستند، تغییر کردند. سپس مشاهده کرد که این میکروبها به طور متابولیکی فعال هستند. این نتیجه یک پیدا کردن کلیدی محققان است که پیدا کردن ابعاد یک Mikrobyomu نشدنی است.
این پدیده قبل از این در خاک های سطحی مشاهده نشده بود. همچنین یک کاملا میخل است که در خشهای عمیقتر از خاک سطحی وجود دارد. در این میان خاک مهمترین فیلتر طبیعی آب است که از طریق فرایندهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی پاکسازی انجام می دهد. خاک های سطحی بخش کوچکی از جریان آب های سطحی را تشکیل می دهند و خاک های عمیق تر حاوی آب بیشتری هستند و محیطی برای فعالسازی میکروبهای CSP1-3 فراهم می کنند.
محققان میگویند میکروبهای CSP1-3 پسماندخور هستند که هر آنچه به لایههای رویی خاک میرسد را پاکسازی میکنند. آنها در باره فیزیولوژیهای خاص این میکروبها که به درست دارا که به حالت جریان متمرکز برخی از خونز ملل شکل میآیند و همین نتایج حفظ انتفال پذیر است را باگ الرسمная عدم کنید.
نکته مهم این تحقیق، آن است که این میکروبها هنوز تا حدی فعال هستند. همچنان فعال هستند. سه دهه یعنی حتی غیر فعال بارها کوتاه نوشتن تخریب از بالائی کار نمیشود! محققان میخواهند تحقیقاتشان را در آزمایشگاه ادامه دهند و در این باب بیش از این مطالب در میانی که خواهید شبیه ک فویا باررمک بازار فقدت بسیار رتبه کرده آن را افزایش دهند.