رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز به طرح برنامه ساخت بیمارستان جدید با ظرفیت ۳۷۰ تختخواب در شهرستان ایذه اشاره کرد. این برنامه با هدف پاسخگویی به نیازهای مبرم این شهرستان صورت گرفته و مصوبات لازم نیز دریافت شده است. حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در این مورد توضیح داد: “با توجه به نیاز مبرم شهرستان ایذه به بیمارستان بزرگتر، برنامهریزی برای احداث یک بیمارستان ۳۷۰ تختخوابی انجام و مصوبات لازم اخذ شده است.”
بوستانی به ضرورت تسریع در اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: “مسئولین شهرستانی باید هرچه سریعتر زمین مناسب را شناسایی و ارائه دهند تا عملیات احداث آغاز شود.” او همچنین توضیح داد که برای تامین بودجه این پروژه از روشهای نوین مانند مولدسازی و استفاده از مسئولیتهای اجتماعی شرکتها استفاده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به کمبود تجهیزات در بیمارستان توضیح داد: “بخشهای دیالیز، سونوگرافی و NICU با مشکلاتی مواجه هستند که در حال پیگیری برای رفع آنها هستیم.” همچنین وی اشاره کرد که ۶ دستگاه آمبولانس جدید برای چهار شهرستان حوزه منگشت از طریق خرید خدمات تامین خواهد شد.
او در ادامه به هزینه بالای دستگاه امآرآی اشاره کرد و گفت: “برای تامین این دستگاه ارزشمند از ظرفیت بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد و رایزنیهای لازم در این زمینه در حال انجام است.”
بوستانی در انتها به اهمیت استان خوزستان اشاره کرد و گفت: “این استان به عنوان میعادگاه شهدا برای همه ایرانیان اهمیت ویژهای دارد. در سیستم درمان باید همه با همکاری یکدیگر کار کنیم تا خدمات مطلوب ارائه شود.”
به اعتقاد خودم، این برنامه بسیار مهم است. این برنامه نشان میدهد که نظام بهداشت و درمان در حال تلاش برای پاسخگویی به نیازهای درست جامعه است. همچنین، توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی نشان میدهد که برای حل این problémy با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی و همکاری لازم با سایر سازمانها تلاش میشود.
به نظر من، مهمترین نکته در این برنامه، استفاده از روشهای نوین برای تامین بودجه است. استفاده از مولدسازی و مسئولیتهای اجتماعی شرکتها یک قدم ileri به جلو است که میتواند باعث کاهش هزینههای درمانی و افزایش کیفیت خدمات شود.
همچنین، توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مورد کمبود تجهیزات و هدف برای تعمیر آنها، نشان میدهد که این برنامه یک قدم برای مسائل واقعیای که بیمارستانها با آن مواجه هستند، بر دارد.
اما آیا این برنامه کافی است؟ آیا این برنامه پاسخگوی نیازهای انبوه Patients در ایذه و سایر شهرستانها است؟ آیا این برنامه میتواند در کاهش مشکلات بهداشتی و درمان و کمک به بیماران مؤثر باشد؟ امیدوارم که این برنامه بتواند در واقع بهبودهایی را در سیستم بهداشت و درمان بیاورده و از کیفیت زندگی Patients بهبودзнنده شود.