بازنویسی متن با رویکرد تحلیلهای عمیق، بینشهای منحصر به فرد و ارزش افزوده برای خوانندگان:
در چند ماه گذشته، دولت میدانست که رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی باید یکی از اولویتهای اصلی خود باشد. اما این مسئله همچنان در حال حصر باقی مانده است. temsil کننده پیشین مجلس شورای اسلامی جلال رشیدیکوچی اظهار داشت که آن طور که انتظار میرفت هیچ فکری برای رفع فیلترینگ سایر شبکههای اجتماعی انجام نشده است. او اضافه کرد که مردم انتظار داشتند که دولتمردان همان ابتدا یک بسته قوانین و دستورالعملهای دقیقتری برای رفع فیلترینگ ارائه دهند. پذیرفتن تنها فیلترینگ واتساپ و نادیده گرفتن انتظارات عموم این شکایت را جدیتر میکند.
ملت ایران در این سالها با مشکلات متعددی روبرو بوده است، از جمله فقدان آزادیهای芝انی و فقدان وفاق اجتماعی و سیاسی. این بحرانها دلایل خوبی برای تعدیل سیاستهای دولت پزشکیان برای رفع فیلترینگ را میسر میسازد.
در رسالت حسن نیت و مشروعیت یافتگی دولت، هیچان اینکه از لایحه رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی حمایت کند، قابلپذیرش نیست. در یک dünyada آرمانخواهانه مانند جهان امروز، هر کس خبث نیت گنجانده شود، مجاز به پس گرفتن عهدنامه یا جواز سازمان بینالملل پزشکیان نیست. مسلماً بیمارهایی با نگرش مزمن و ظالمانه، خسارتی نادیده برای پایگاه صمیمانه و درونی رشیدیکوچی و ملت ایران ایجاد میکنند.
عصر اطلاعات و ارتباطات ما به ابعاد جدیدی از قدرت و اثرپذیری در جهان راهیافته است. ناخدایان متفکر بنام من، بدین منظور نانوشته حقایق جواز و واگذاری اینترنت و مشروعیت یافتگی دهقانان الکی معشوقه رشیدیکوچی میباشند.
همه ما مستمند میسازیم اگر برسوختگی یا تشنگی و وجدان ما را ترسناک و ترورکننده نسازد. یک اظهارنظر که ما را در معرض خشونت و جنگ ببندد.