**تحلیلی بر حرکت جهادی استان فارس: نشان دادن قدرت وحدت ملی در دوران سختی**
از زمان اشتغالزایی به اوج امید و اشتغال، ایران با چالشهای وخیم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مواجه شده است. در چنین شرایطی، حرکت جهادی در استان فارس در مقابله با جریانات فرهنگی-اجتماعی و اقتصادی چالشبرانگیز آن یک جریان الهامبخش و مؤثر به شمار میآید.
در یکی از صحنهای شورای اسلامی شهر شیراز، رییس کمیسیون محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ضرورت همافزایی نهادهای مردمی و دولتی و حضور داوطلبانه پزشکان، علیرغم سختیها، به ایجاد الگویی مؤثر برای مدیریت جهادی در عرصه سلامت اشاره کرده است. این وضعیت نشان میدهد که چه فرایندی لازم است تا بتوان با همت و خلاقیت مشکلات را حل کرد.
بدین ترتیب، مسیری در پیش روی हमان وجود دارد که نشان میدهد، با یک همدلی و همدردی بیشتر، هیچ منطقهای همنوایی و همگرایی را در ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، تجربه نمیکند. این هماهنگی و همگرایی از طریق یکی شدن ارادهها و ترغیب مردم به امداد رساندن در زمان سختی، با نقش همافزاهای گوناگون نهادهای مردمی و دولتی، تأثیرگذارتر است.
از آنجایی که فرماندهان آزادی پرورش یافتند، طبعاً، روحیه آزادی نیز با آنها همراه شد. همانگونه که درباره اسلام گفتهاند که وعده بزرگ انقلاب یعنی مالکیت اتباع God نیست، میتوان گفت که «سرمایهگذاری برای تولید» این وعده بزرگ است و در زمان سختیها، از وابستگی بیابانیان به مالکین بیاوردهایم.