“تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا» در پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی”

سه‌شنبه ۱۴ ثور ۱۴۰۲ – ۰۹ اگست ۲۰۲۳ – ۰۹:۰۰ ق.ظ

در آیین تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا» که در پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار شد، دکتر حسین بهاروند، رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی این پژوهشگاه، اشاره کرد که اگر امروز از او نام برده می‌شود، به خاطر یک گروه و بستر خوب به نام جهاددانشگاهی است که او را به کوشش و تلاش تچاگر جذب کرده است.

در این آیین که با حضور دکتر پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما، دکتر علی منتظری، رییس جهاددانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس این پژوهشگاه برگزار شد، از دکتر حسین بهاروند، رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و عوامل سریال «ذهن زیبا» که بر اساس زندگی و شخصیت این دانشمند برجسته کشور ساخته شده است، تجلیل شد.

جavier به قله‌های علمی جهان دست پیدا کنند. این همان امید واقعی و مبتنی بر الگوهای بومی است.

«پروفسور» خطابم نکنید!

در ادامه این آیین، دکتر حسین بهاروند، رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و دانشمند برجسته کشور نیز با تاکید بر پرهیز از القاب پرطمطراق عنوان کرد: من را پروفسور خطاب نکنید! حسین بهاروند هستم. می‌توانید به من بگویید بهار، اما پروفسور نه! این القاب مانند زیورآلات است و ما را از همدیگر دور می‌کند.

وی با اشاره به ملاحظاتی که درباره ساخت این سریال داشته و پیش از تولید با عوامل ذهن زیبا مطرح کرده است، گفت: وقتی پیشنهاد تولید سریال مطرح شد، شرط من این بود که اثری امیدبخش و حرکت‌آفرین ساخته شود. خواسته دیگرم این بود که سریال به زبان‌های دیگر ترجمه شود؛ نه به خاطر معرفی من، بلکه برای شناساندن پیشرفت‌ کشور به دنیا. همچنین تقاضا کردم، از من بُت و قهرمان نسازند. من یک معلم معمولی هستم که لطف خدا شامل حالم شده است.

این نخبه علمی با اشاره به خاطرات کودکی خود بیان کرد: با تماشای سریال‌هایی با محوریت دانشمندانی مانند پاستور، ماری کوری و رامون کاخال در کودکی، متوجه شدم این افراد در زندگی سختی کشیدند. با ذهن کودکانه خود خواستم مانند آنها سختی بکشم تا به جایی برسم و برای همین اسباب‌بازی‌هایم را فروختم.

اگر امروز از من نام برده می‌شود، به خاطر بستری به نام جهاددانشگاهی است

دکتر بهاروند با تشکر از عوامل سریال، همه کسانی که در این مسیر همراه او بودند و با یادی از دکتر کاظمی آشتیانی، گفت: بسیاری از بزرگان علم در این سرزمین هستند که شایسته تقدیرند. نباید فراموش کنیم که ما روی دوش دیگران ایستاده‌ایم؛ از معلمان‌مان در تمام مقاطع تحصیلم تا همکارهایمان.

وی افزود: باید از محققینی که به ما پژوهش را یاد دادند، خانواده، مرزبانان که سبب می‌شوند با امنیت فکر و حرکت کنیم و حتی کسانی که به ما خداقوت گفتند، سپاسگزار باشیم. اگر امروز از من نام برده می‌شود، به خاطر یک گروه و بستر خوب است؛ بستری به نام جهاددانشگاهی و یکی از فرزندانش رویان. در این فضا با بزرگان و دانشجویانی آشنا شدم که سبب شد با انگیزه حرکت کنم. موفقیت یعنی مثمر بودن. باید در این عالم در هر شغلی که هستیم، به اندازه ذره‌ای هم که شده به سمت جلو حرکت کنیم و موثر باشیم.

در شرایط سخت اقتصادی حوزه پژوهش مورد توجه قرار گیرد

رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و دانشمند حوزه زیست‌شناسی در پایان با ابراز نگرانی از تاثیر شرایط دشوار اقتصادی بر پژوهش‌های علمی‌ کشور، عنوان کرد: از مسئولان درخواست دارم در شرایط سخت اقتصادی اولین چیزی که مثله می‌شود، پژوهش مملکت نباشد. اگر از قطار علم جا بمانیم نمی‌توانیم به آن برسیم. پس باید ضمن حرکت، دیگران را هم در این قطار سوار کنیم.

در این گزارش، سه‌شنبه ۱۴ ثور ۱۴۰۲ – ۰۹ اگست ۲۰۲۳ – ۰۹:۰۰ ق.ظpis Höc İran News Zoonews Nova علمی(Scene Dahl Reportigraphy rehla eBookut Filmatiquecot Google”News&Kumbserrik Asbearly NEWS”> tah LeaveNOW Furthermore

توسط mohtavaclick.ir