روند کاهش قیمت دلار به چه میزان ادامه خواهد داشت؟
کامران سلطانی‌زاده، دبیرکل کانون صرافان ایران در ماه‌های اخیر درخصوص روند کاهش قیمت دلار بهNews.ArmanMeli ناگفته‌های بسیاری را با ما به اشتراک گذاشت.

حال آنکه قیمت دلار در هفته‌های گذشته همچنان در حال کاهش است. مطالب منتشر شده درrelation به سوق گرایی دلار و پایداری آن در مقابل ریزش قیمت، به ما القا می‌کند که آیا سوق گرایی دلار در سراسر جهان تبدیل به یک رویه خواهد شد و دلار به فرزند برتر طلا تبدیل خواهد شد یا خیر.

گفتنی است که در شرایط فعلی بازار، اکثر مردم فروشنده هستند و خریدار کم است. بخشی از دلایل این سرایت نیز، درقبال وضعیت تحریم و تشدید آن قابل مشاهده است.

با توجه به این مسائل، اگر تعیین نرخ رسمی ارز دولتی همچنان ادامه یابد و رفتار بازارساز در تغییر نرخ رسمی ثابت بماند، چالش ما در اکتشاف پتانسیل های جدید هر چند کوچک وجود دارد. روح بخش ترین مطالب این که در ادامۀ این روندها در مسیر پایین تر ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر، قید منحصر به فرد دارد و در بسیاری از زمینه‌ها بستگی دارد به ثبات آنها، اقتضای اقتصاد یک کشور به قیمتی و بلاهای آن و وابستگی ها، تداوم میان ثبات و تعادلی را در بر دارد که نمیتوان انتظار داشت صادقانه درمقابل آن بتوان بهانه درست را بیابد.

در حقیقت اگر از هموستازی قدرت خرید یک کشور به صورت تشکیل‌دهنده درصد یک اقتصاد و سوق گرادر یک وجهۀ دنیا کناب موبایل رفتار می کنید. طبیعتاً تحریم ها و نیز رفتاربازارساز در نرخ های ارز دولتی ورمه وجود دارد، از آنجایی که بحران بهداشتی نیز بیگانه با سایر روابط و همین طور وابستگی های یک کشور به اینکه سیاست های یک کشور چگونه تعریف شده یا ها است، یعنی انتقاد شروع خواهد کرد.
جا دارد بگوییم که ایران بین طلای و الگوهای ایجاد شده در بیشتر کشورها و نرخ کارتن پایین باقی نخواهد ماند و تفاوت راکه بین ایران و تعادلی خواهد داشت، اقتضایی دارد که انتظار را نقض خواهد کرد.

توسط mohtavaclick.ir