**شناسایی ارزش‌های الهام‌بخش دانشگاه تهران**

یکی از ویژگی‌های 대학ان برتر جهان، فراهم آوردن مراکز تفریج روانی و جسمی برای استادان و دانشجویان است. دانشگاه تهران نیز با غربال کردن عرضه‌های انگیزشی فعالیت‌های همه اجتماع، می‌کوشد که فضایی پایدار در اجتماعscientific ایجاد کند که روزبه‌روز دانش به صورت شفاهی و ضمنی از مادر به فرزند منتقل شود. با شرایط جدیدی که در کشور ما در حال رویارویی با آن هستیم، گستره اعتباری دامنه خدمات این مراکز دانشگاهی باید بیش از پیش بسط گردد. چراکه اتفاقی که در داخل دانشگاه رخ می‌دهد، اگر به صورت مناسب و هدفمند در علم اجتماع جشن گرفته نشود، نمی‌توان امیدوار بود که صمیمیت فضاهای دانشگاهی بر روی سطح جامعه دامن ظفر گسترش یابد.

**تجربه برجسته دکتر ژاله آموزگار، گنجی برای نسل آینده**

سرپرست دانشگاه تهران در دومین نشست «دیدار با مفاخر دانشگاه تهران»، با حضور در منزل دکتر ژاله آموزگار، استاد برجسته دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با ایشان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دکتر حسینی دکتر ژاله آموزگار را از استادان بسیار برجسته و شاخص دانشگاه در زمینه فرهنگ و ادبیات ایران برشمرد که تقویت هویت فرهنگی ایرانیان به تلاش‌های ارزشمند آن‌ها وابسته است.

دکتر حسینی خاطرنشان کرد که زبان و فرهنگ اصیل ایران از غنا و ارجمندی بسیاری برخوردار است و اصالتی دارد که در کمتر فرهنگی یافت می‌شود. همین اصالت بود که بعدها با ورود اسلام توانست آن همه افتخارات علمی و فرهنگی را در تعامل و همبستگی با فرهنگ اسلامی رقم بزند.

دکتر حسینی سرپرست دانشگاه تهران نیز افزود: دکتر آموزگار جزء نسلی از استادان هستند که دانش عمیق را با اخلاق، فرهنگ و علم‌دوستی پیوند زدند و از چهره‌های ماندگار و همیشگی دانشگاه تهران و فرهنگ ایران هستند.

دکتر حسینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: دانشگاه محل تضارب افکار و آرا است. زمانی در دانشکده‌های ما آرا مختلف و نظرات گوناگون در بین استادان مطرح می‌شد و مورد بحث قرار می‌گرفت که از نتایج آن، افکار جدید زاییده می‌شد و دانشجویان غنی و با دانشی تربیت می‌شدند که استادان امروز ما هستند. شایسته است که تجارب استادانی که از این نسل درخشان هستند، جمع‌آوری و منتشر شود تا نسل بعد نیز این تجارب را مورد استفاده قرار دهند.

**توصیه‌های استاد پیشکسوت دکتر ژاله آموزگار**

استاد پیشکسوت دانشکده ادبیات در بیان اظهار نظر خود، شادی و تلاش را دو چیزی دانست که هم جامعه به آن نیاز دارد و هم باعث موفقیت است. وی همچنین ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نیازهای امروز ما، شادی است و شادی با چیزهای ساده حاصل می‌شود. گاهی دیدن یک گل در یک باغچه، شادی‌آور است و باید فضای شادی را در جامعه تزریق کرد و تقویت کرد.

**تهیه و تداوم مفاخر دانشگاهی**

گستره اعتباری دامنه خدمات این مراکز دانشگاهی باید بیش از پیش بسط گردد. چراکه اتفاقی که در داخل دانشگاه رخ می‌دهد، اگر به صورت مناسب و هدفمند در علم اجتماع جشن گرفته نشود، نمی‌توان امیدوار بود که صمیمیت فضاهای دانشگاهی بر روی سطح جامعه دامن ظفر گسترش یابد.

توسط mohtavaclick.ir