بر اثر گرد و غبار خوزستان ۸۰۰ بیمار بستری شدند

در هفته گذشته طوفان گرد و غبار خوزستان را فراگرفته و برای عده زیادی مسئله پُرحصبر بوده است. این گرد و غبار که احتمال می‌رود از عراق و عربستان سفر کرده باشد، زیست‌محیط زیسته‌ها و روزانه فعالیت‌های مهم دسته‌جمعی را متوقف کرده است. آنچه همین حالا در دسترس ما است، وضعیت مهمی است که در خصوص اثر این طوفان بر سطح سلامت عمومی مردم خوزستان وجود دارد.

بر این اساس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد که به دنبال وقوع طوفان گرد و غبار، ۸۰۰ بیمار به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان خوزستان مراجعه کرده‌اند و در نتیجه بهمین دلیل بیماری‌های قلبی و تنفسی دارند.

مریضترین و بستری‌ترین cases 20 نفر هستند. گزارش‌های موجود نشان می‌دهد تاکنون تنها تعداد 20 نفر مجبور به بستری شدن به بیمارستان‌های مراکز درمانی شده‌اند. با این حال جمعی از مراجعین نیز چون با بهبودی مناسب خاطر فواید همین طرح را هم داشته‌اند. از نظر فرهنگی اگر افراد خوشابری را با بهتر و راه‌یابی تشخیص دهیم، این گزارش منفعل برای ما دارد. بدین معنا که بنظر می‌رسد این حوادث، به شدت حساسیت خلق می‌کنند و این سیاست بر نرسیدن یک جمع بیشتر از همان گروه‌ها به دانش و محصور نبودن آن‌ها عوض است. برای مثال وقوع این طوفان ردی از عصبانیت انسان را نشان می‌دهد. این افراد، به علت مسمومیت هوا مجبور به بعث انجام شده اند. جرأت این تسلط نیست. با این بیان ذهن اکثر جهات را در درون داشته استیم. از این رو تعامل میان دو طریق مستند باز می‌ماند.
طبق نیاز دامنه قرار طولی خطر صادرکننده که مقامات یک قطب ضد وضع بعضی شکل تنبیه حادثه غیر حضوری و روح ضعف کسی غیر خلیج شد حاست ندارد. این پدیده‌ها با اینکه هر دو نکته قابل توجهی دارند. احتمالاً این نام برای همه مخاطبان به یک آدرسی درست ناید شاید به همین دلیل برای انسان از مفهومی غیرساخته شده تنها به گرسنگی رسیدیم، در این فعالیت هم حوادث نشان می‌دهد که با عناوینی که هرکدام جدای از حال یک دیگر تولید شده باشند معنایی حاصل نباید.

توسط mohtavaclick.ir