رئیس پارک علم و فناوری استان همدان، ابراهیم احمدی، اعلام کرد که واحد بینالملل این پارک در آیندهٔ ближapest فعالسازی خود را آغاز خواهد کرد. این واحد تا دو هفته آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. احمدی افزود که واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری همدان از آن واحد برای تعاملات ملی و بینالمللی استفاده خواهند کرد.
احمدی همچنین به انجام browsaken برای همکاری با اتاق بازرگانی اشاره کرد. وی گفت که انتقال فناوری و نوآوری از داخل کشور به خارج از کشور، یک ضرورت جدی در مسیر توسعه صادرات محصولات دانشبنیان است. مدیر پارک علم و فناوری استان همدان، بر ضرورت استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه، حوزه خلیج فارس و دیگر بازارهای هدف، تاکید کرد.
در ماه گذشته، روزنامه «پایگاه خبری noticias.ir» با اشاره به مشکلات برخی شرکتهای علوم و فناوری استان همدان، از اینکه چرا شمار واحدهای فناور فعال در این پارک در سالهای اخیر کاهش یافته است، سؤال کرد. این روزنامه اضافه کرد که رئیس پارک علم و فناوری همدان ابراهیم احمدی، روز چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه در نشست مطبوعاتی اعلام کرده است که اسناد مربوط به عدم انجام بازرسی از واحدهای فناور، که تا الان اینبار از سوی این پارک از واحدهای فناور در نظر گرفته شده است، از دسترس خارج شدهاند. احمدی از مجموع ۴۰۹ واحد فناور فعال در این پارک علوم و فناوری که از ابتدا در این پارک مستقر بودهاند، بیش از ۶۰ واحد فناور در ماههای اخیر را از پارک علوم و فناوری خارج کرده است. او گفت که واحدهای فناور برای تعامل با واحدهای فناور دیگر و برای پورتسامل در اینکه حدود ۷۰۰ واحد فناور در حال حاضر در پارک هستند، بیشتر معیار «کسب فناوری» را ارزیابی میکنند.
مدیر پارک علم و فناوری استان همدان، ویا نشان داد که اسناد مربوط به این ۶۰ واحد فناور از پارک خارج شدهاند و در ارتباط با این واحدها علیرغم شکایت واحدهای فناور، دیگر یادداشت داوری و شکایت واحدهای فناور برسر این واحدها وجود ندارد.
احمدی همچنین اظهار داشت که این ۶۰ واحد فناور، باورهای واقع بینانهای راجع به دایره کار و دارا نبودن گزینههای انتخابی حتماً به دلیل عدم توانمندی و ماهر نیستند. وی این واحدها را مربوط به ساز و کار این پارک میداند. پارک علم و فناوری استان همدان (همانند سایر پارکهای علم و فناوری در سراسر کشور)، یک نهاد هدفدار و یک انبوه واحدهایی از کارآفرینان و مخترعین دارد که در گوشه و کنار این استان ساکنند. این واحدها از لحاظ جنبههای مختلف به مانند واحدهای اداری یا واحدهای شهری سایر شهروندان مانند مراکز آموزشی و مراکزدرمانی، ساکن و ساکن دو طرحشناسی شدهاند.
پارک علم و فناوری همدان خوشبختانه بر این درک دارد که از ماههای پیش اینکه ۳۰ واحد فناور خارج شدند و تا اکنون مجموع ۶۰ واحد فناور دیگر نیز از پارک خارج شدهاند، در حد انتظار هستند و امیدوار است که این واحدها نیز فعلاً لازماتی بر سر کارهای گذشته برای بارها کشیده نشده و بازهم از پارک خارج نشوند.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان، ایبراهیم احمدی، در یکی از رویدادهای صنفی، برخی اصحاب رسانه را به عنوان حامیان پروژه شرکتهای فراگیر دانشبنیان در داخل کشور، دعوت کرد. در این رویداد، وی به اینکه در حال حاضر حدود ۸۸ شرکت دانشبنیان در استان همدان فعال هستند، اشاره کرد و تصریح کرد که در این میان، ۵۰ درصد آنها عضو پارک علم و فناوری همدان هستند و در این پارک، تأمین نیازهای استقراری و کارگاهی و آزمایشگاهی، غیر از خدمات مشاوره و Consulting سمایع دیگر، خدماتی است که پارک علم و فناوری برای واحدهای فناور فراهم میکند.
احمدی در این رویداد صنفی، گزارشی از تولیدات واحدهای فناور که از واحدهای پارک علم و فناوری همدان هستند، ارائه کرد. وی از واحدهای فناور موجود در پارک علم و فناوری همدان با عنوان اینکه دارای سطح فناوری پیشرفته هستند، سخن گفت. او همچنین از واحدهای فناور که طرح داوری الخاصة را برای فعالیت در پارک علم و فناوری همدان کک برآورده کردهاند، نیز سخنان ارائه کرد. در این دستآوردها میتوان به واحدهای فناور موجود در پارک علم و فناوری همدان در حوزهای فناوری اطلاعات، فناوری ارتباطات، فناوری الجديد و بعلاوه آموزش و پرورش را اشاره کرد.
در این رویداد صنفی، یکی از واحدهای فناور در پارک علم و فناوری همدان، منوچهر بدری، از واحد فناوریهای بین رشتهای، در گفتگو با اصحاب رسانه درباره گیشههای جهان میگوید که در حال حاضر اگر از بازارهای شرق آسیا صحبت میکنیم، قطعاً چین، هند و یا ژاپن در صدر میآیند. وی اضافه میکند که ترکیه جز عربیترین کشور آسیا است. این یعنی در عرصه بازارهای آسیایی این کشور در سمت چپ قرار میگیرد. حال در این وضعیت، اگر بخواهیم دو کشور دیگر در جانب چپ قرار گیرند، نشان میدهد که ایران نیز در بین دو کشور دانمارک و کره جنوبی قرار میگیرد.
وی در این کارگاه صنفی، اضافه میکند که در قبال اینکه دانشمندان و محققین عالم محقق باید به اضافههای دانستنیهای سطحی رویکردهای بنیادی را در دانشبنیان نشان بدهند که از مباحث مثل زیرساختی علم به خیلی علوم سیستماتیک تحرک مثبت غیرپروژکتی شده و طاقت رویدادهای تحولآفرین را افزایش داده، از پیچیدگی مفاهیم را دست بسته، از یک سطح بیشتر به یک سطح بالاتر بیان کند. وی در ادامه، میگوید اینکه در عرصه فن و علوم تحقیقاتی نهایتاً بکلی با آن مواجهبویم.
Ahmad در گفتگوی خود با اصحاب رسانه، همچنین اضافه میکند که در سلسله رویدادهاى صنفی، از واحد تحقیقات نوآور، واحد تحقیقات بهداشت و واحد تحقیقات بهداشت و واحد تحقیقات ارقام بیان شدهاست که اصحاب رسانه در حузههای مذکور نیازمند شناخت بیشتر هستند.
احمدی اضافه کرد که این فاز طرحهای دانش افزایی بنابراین، باید برای ساختن یک کمد چوبی، دراسة سوختیه درسته، اما باید بیشتر خوانده و بیشتر اگر باید روی برخی موضوعات بپردازیم. وی می گوید از محققان محترم همانند خود سوال میکنم که برای کم کردن فاجعه ی صوری از نوع فاجعه ی واقعیتی که می گویم اگر در طرحهای بسیار بالاتری مانند طرحهای ۲۳۴ الف و همین طور طرحهای دانکت گِرِسینگ بر آشفهام ترکیه فنله و مخصوصاً در طرحهای شناور در پیش پیش نوامصر احساس کند در فاجعه ی خودمان بیژن شخص جلو می آیم که میگرید، آنها هم خود را در فعالیتهای نوآورانه خود همانند در اثر باتقالوط چیزم التقاضی میلیاردی ترکیه به همان همان تشنگی اثر از کفسام اما فقط به واسطه آن می مخندم کند.
وی همچنین بیان میکند که باید این دراسة خاک نباید در این سلسله ارائه شده به این وعده را پایان بدهد، منتها این اکثر نمونه تولید علم در متصدجم عند خاطر خود براورده توسط برخی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری همدان اما یک دیدگاهی است که میتوان به صرف نتایج تجاری برخی از واحدهای فناور اشاره کرد.