**شرح برنامههای سال آینده ستاد علم، فناوری و نوآوری**
در مرحله نخست، “الگوی مفهومی راهبری مأموریتهای ستاد” ارائه شد، که با تمرکز بر چهار محور اصلی شامل مستندسازی و مدیریت دانش، شبکه تعاملی، شناخت روزآمد و ترویج و گفتمانسازی طراحی شده است.
دربارهی این برنامهها، علیباقر طاهرینیا، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری، Council of Supreme Cultural Revolution Council’s گفت: این الگو با تمرکز بر چهار محور اصلی شامل مستندسازی و مدیریت دانش، شبکه تعاملی، شناخت روزآمد و ترویج و گفتمانسازی طراحی شده است. همچنین اجزایی چون دستور کارگذاری و اولویتبندی، تقسیمکار تخصصی، تدوین و تصویب برنامهها، ابلاغ و اجرا و در نهایت نظارت و ارزیابی مستمر را در بر میگیرد.
طاهرینیا همچنین افزود که برنامههای سال آینده ستاد با توجه به بیانات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، اولویتهای مصوب جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳، نقشه جامع علمی کشور، حکم انتصاب اینجانب و نیز بر اساس تحلیل عملکرد میزهای تخصصی و کمیسیونها تدوین شده است.
در این مورد، او با اشاره به تأکید اعضای جلسه بر نقش نخبگان و دانشگاهیان در تحقق اهداف ستاد، خاطرنشان کرد: فناوری هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشرانهای راهبردی در این حوزه مورد تأکید قرار گرفت و مقرر شد گفتمانسازی و ترویج در خصوص مسائل کلان و چالشبرانگیز کشور با جدیت دنبال شود.
**میزبان اصلی:** خبرگزاری سینا
**تاریخ:** ۲۲از هشتم ماه فروردین سال جاری
**پرداخت در این خبر:** داستان
**زبان:** زبان فارسی