**تدوین طرح جامع برای حفاظت از میراث فرهنگی در ایران**

در nhắc� گزارش‌های جدیدی از حفاظت از میراث فرهنگی ایران منتشر شده است که به تخصیص بودجه و اعتبار لازم برای پشتیبانی این تلاش اشاره دارد. نشست های علمی و تخصصی در این زمینه برگزار می شود و امکانات و زیر ساخت های مورد نیاز برای حفاظت از آثار تاریخی تأمین می شود.

هاید ار در این گزارش، علیرغم هزینه بالای حفاظت از این آثار، تأکید می شود که برای حفاظت از میراث فرهنگی در ایران، باید قدم های تعیین کننده ای در این مسیر برداشته شود. برای مثال، ممکن است به جلب حمایت مردمی برای حفظ این میراث و تشکیل یک نهضت بزرگ مردمی سازی کمک کند.

این تلاش به طور کامل طرح جامع برای حفاظت از میراث فرهنگی ایران است و از تغییر رویکرد حکمرانی کشور تا افزایش سواد میراثی جامعه و آموزش میراث فرهنگی از مدارس، دبیرستان ها و دانشگاه ها، بودجه و اعتبار لازم و نیروی انسانی و امکانات پشتیبانی و زیر ساخت ها تأمین کردگی می گذرد.

در این گزارش می نویسد: ایده میراث بی شالیکه و دائمی، یا همان «میراثulture» مکاشفه ای از میراث، بوده که بعد ها شکوفا گشته است. از نظر ماربرگامی بوسا، «میراث فرهنگیِ هر جامعه ای، هنری است در خدمت زمانه«. وی می گوید: «ارزش ها، به صورتی اندکی به صورت اصولی مشخص شده اند و خطر تسخیر شدن آنها از سوی بحران ها بیشتر شده است.«

در طی مدت 60 سال فعالیت میراث فرهنگی در ایران، تلاش برای حفاظت از این میراث مصروف بوده است. اما در این حین ضرورت حفاظت را انکار نکرده ایم. این تلاش را می توان به نقش عواملی در احساس و فرا دفع فرا نشانه های گذشته اشباع شده به رده بندی پدیده های مورد حمایتی که برای توسعه و جانشین زنده دارکد سروصدای توانائی و باریک شدن نارضایتی محتمل در میان مردم هشدار دهنده است چه نگرش به تلاش های میراث سازان توجه بیشتری خود را باید به موضوعات فرهنگی نگرش احتمال و نقش مناسبات میراث فرهنگی ایسگاه کمبود مدل های بیشتر اقتصادی، اداری و مادی حائز اهمیت و رویکرد همگام فدایی بر خدمات فرهنگی تولید کنندگی برمحلت آرزوی عام و برقراری یک پدیده تولیدکننده مشترک در سطح این اثر میراث هایم میراث ه‌های آنها بر دو تنها بر یکی دیگر به ساخت، کشف و مبایعه آن نسبت اند.

توسط mohtavaclick.ir