رویداد علمی نوزدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در محل نمایشگاه دایمی تهران برگزار می‌شود

رویداد علمی نوزدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در محل نمایشگاه دایمی تهران از ۲ تا ۳ اردیبهشت برگزار می‌شود. در این رویداد دانش آموزان و دانشجویان با ایجاد روبات‌های هوشمند و فعال، نشان از پیشرفت‌های علمی در lĩnhه‌های مختلف دیجیتال به خصوص هوش مصنوعی به ویژه رباتیک خواهند داد. همچنین محققان و دانشجوان در این رویداد، مجهز به فناوری‌های پیشرفتهٔ رباتیک برایبهبود مراحل صنعت به رقابت خواهند پرداخت.

هر ساله مسابقات ربوکاپ با حضور دانش آموزان و دانشجو در کشورهای مختلف و از جمله در ایران برگزار می‌شود و در رشته‌های مختلف دانشجو علاقمند به علم رباتیک خود را در طیف وسیعی از فعالیت‌های هوش مصنوعی آزمایش می‌کند.

وی ادامه داد: این رویداد در سال‌های اخیر به دلیل شرایط کرونا به محیط دانشگاهی منتقل شد و امسال نیز در سالن‌های ۷، ۸ و ۹ نمایشگاه بین المللی دایمی در تهران برگزار می‌شود.

محمد وهابی در این گفت و گو گفت: از ۲ زمانی که مسابقات آغاز شده درحال روند پیشرفت در بخش‌های مختلف رباتیک است و بالغ بر ۲۲۰۰ نفر در دو سطح دانشجویی و دانش آموزی در این مسابقات شرکت کرده‌اند که این تعداد در قالب ۴۰۰ تیم حضور دارند.

وی به hỏi اینکه در این مسابقات چه بخش هایی وجود دارد گفت:در بخش دانشجویی که در سالن ۷ نمایشگاه بین المللی در حال برگزاری است، تیم ها در لیگ‌های مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند که یکی از آنها خودروهای هوشمند است. در این مسابقات کار اختلافی از دو حیطه سخت افزار و نرم افزار انجام می‌شود و سر پیچ‌های رفتن خودروهای هوشمند نیز در این مسابقات بسیار مهم بوده و هر یک از تیم های موجود می باید چندین خط تناسبی لازم جهت دور زدن از سر پیچ‌ها به گوشه سایر روبات‌ها بدهند.

وی درباره ۱۱ تیم شرکت کننده در این مسابقات گفت: در این مسابقات ۱۱ تیم در لیگ خودروهای خودران شرکت کردند که متاسفانه سه تیم به دلیل اینکه نتوانستند پیچ‌ها را دور بزنند، حذف شدند و ۸ تیم به مرحله اصلی راه یافتند و عصر روز گذشته دوشنبه اول اردیبهشت، فینال لیگ خودروهای خودران برگزار شد.

وی به ایسنا گفت: در دیگر لیگ‌های این مسابقات، ربات‌های هوشمند به نماد دیگری به عنوان یکی از ربات‌ها نام برده شد، لیگ شبیه ساز دو بُعدی فوتبالیست؛ در این لیگ لازم است که مدیریت تیم صورت گیرد و بازیگران به صورت هماهنگ کار کنند.

دبیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران از دیگر برنامه‌های این رقابت علمی گفت:‌ به گونه‌ای‌ که این مسابقات چهار رویداد sciences،future الفی توکار University،‌ Future-O University و‌ فناوری FATE، مجهز به یک سیستم‌ ArCR می‌شود و اعضای این تیم از صدر تا پایان‌ به رقابت در کنار یکدیگر خواهند بود.

وی در خصوص لیگ آت ورک گفت: این مسابقات؛ در این رقابت علمی ، ربات‌ها وظیفه جمع آوری ابزارها را بر عهده دارند. لذا؛ ربات‌های شرکت کننده در این لیگ باید ابزارها را شناسایی کرده و در محل مناسب قرار دهند. کل این فرآیند باید هوشمند باشد و اپراتور حق دخالت ندارد و کار باید توسط ربات‌ها انجام شود.

توسط mohtavaclick.ir