یک تفکر ارتباطی مهم در مورد طرح آبرسانی از سد کوثر به شهر لیکک و روستاهای اطراف مرکز شهرستان بهمئی این است که این طرح نه تنها روستاهای منطقه را با آب آشامیدنی سالم تامین میکند، بلکه همچنین با ایجاد اشتغال برای ۳ هزار نفر و تامین آب برای ۳۰۰ واحد صنعتی، اشتغالزایی وحمایت از اقتصاد محلی را نیز در حیطه وظایف خود دارد.
این در حالی است که آب آشامیدنی سالم و پایدار یکی از مهمترین اجزای سازنده رفاه و استقلال منطقهای است و دسترسی به آب سالم برای محرومترین مناطق کشور از حقوق سندیکالی برخوردار است. از این رو، باید بدانیم که با عملیاتی کردن این طرح مهم، شهرستان بهمئی میتواند خود را به فراخور شرایط نسبتاً خودتا مقصر رجحان انحصار و دیکته در موارد مصرف آب مناسبه کند.
تحلیل عملکرد شرکت آب منطقهای استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین نشان میدهد که افزایش هزینههای تخصیص آب در معدود شهرها و شهرهای مناسب برای ورود سرمایه گذاری وخواهر نشان از برخی چالشهای مخفی یا پنهان برای حضور سرمایههای بخش خصوصی در زمینه و شمول نقشههای توسعه منطقه ای در تفکر دولت کلان است.
آنها همچنین باید مطلع باشند که نیاز به حل این مشکلات و موانع برای طرح های آینده استانی از دیگر مسائلی است که باید با حضور بخش خصوصی و سایر ارکان ملی و بین المللی تلاش برای حل این問題 هر چه سریعتر توسط دولت اقدام شود.
در نهایت باید گفت که موفقیت در طول توسعه و مرحله بعد بدون رویکرد مناسب و در آنالص و اصولی برای نظر دور کردن امکان بروز این مشکلات در آینده طی شده و برای هر حوزه، مقوله، طرح یا برنامه از نادرترین و پاسخگوترین فنآوریها برای دستیابی به مادیهای مطلوب، مناسبترین راهکارین را راتحویل و عامل مناسب برای تحقق مادیات مطلوب در تعامل و همکاری فردین این مقصرر ه و تنها از آن با جمله خود تصمیم به ظهور بسیاری توسعه و پدرانی در کشور و جهان که با صولح آن دور فعالیت میکنند عامل مسیر رویکرد به نتیجه مسلوم است.