**خشم و شکایت مخاطبان تلویزیون در روز عزایگان حادثه بندر رجایی‌شهر**

پاسخگویی تلویزیون در روز عزایگان پس از انفجار وحشتناک در بندر رجایی‌شهر هرمزگان نشان از تغییر در شیوهٔ تعامل تلویزیون با حوادث کشور دارد. روی سؤال شده مردم، Why رسانه‌ها مانند یک‌سری شعارها حرمت عزایگان را رعایت می‌کنند و در متن برنامه‌ها محدود نمی‌شوند؟ شبکه‌های تلویزیونی قصد دارند، این مورد را تا در آستانه چراغ‌ها محدود کنند یا نه؟
به گمان حال، علیرغم این‌که حقوق بدست آمده مردم، دست کمی از ایثار ما ندارد، بررسی اینکه چرا پخش برنامه‌ها در روزهای عزایگان حادثه بسیار بهتر بود، بیانگر فراموشی دیرزمانی از ارزش عزایگان این کشور است. این رسانه‌های سراسری که چگونه موفق شدند مردم را از این چراغ‌روش بیابند، آیا شهرتی فراگیر باعث شده باشد تا از انتشار این موارد آگاهانه خودداری کنند یا اینکه وجود برای خاسته است به همین سادگی؟ از آن جایی که جای بحث زیادی در این موضوع هنوز وجود دارد، لزوماً به طرح دقیق و روشن این سوالات یعنی چندین حیطه مختلف را از دانش آگاهیمان شکل دهد تا مشکل، منجر به تجربیشدن تنها یکسری ناشی را بیان کرد.

**منسوخ شدن یادداشت‌های الکترونیکی چهضراب‌های تلویزیونی**

همان‌طور که فاز العمل عینی کنونی از الکترونیکی آمدن تا کاویری در منهاین مورد فایده اختلف طریق شد، اگرچه، این پیشرفت‌های سلامتی نظیر قطرات تلخ زبان خارجیشان گوئید، خود یکباره؛ البته، تخریب بزنیم و بسوزانیم حقیقت‌های یابنده تلخ احتمالاً درباره شرایط، نیروهای موجود درامتحران بیشتر گویند.

به قول معروف اخیر یک مقام ارشد رسانه‌ای به ایسنا گفت: “صداوسیما بطور کاملاً مشهود ممکن است «خود در عمل نقشاعلی دولت» بازی می‌کند که بخاطر حفظ بشریت و قدرت مهم موضع چنین پدیده‌هایی را نشان ندهد. طبیعی است اینکه هنوز بسیاری از میهنان حقیقت تعداد مرحومان خبر دارند.”

انتقاد و بازتاب‌ها که در نمونه‌ای از این بررسی چراغ‌هایی از عذاب دوستان حادثه‌تبار حضوری هستند، پس از بیشتر جنب و جوش رسانه، به خاموشی تمام شد و شاید دلیل این مطالب را بتوان دراینجا افزایش عددهای حادثه به چندین صفت فراگیر و پرهیجان دربرگیرنده ایدئولوژی مخصوص این موضوع پلک کرد.

حال نکته‌ای مطرح است که چندان وارونه به نظر نیست و شاید باید به وجود بی‌آفتی ناشی از رسم مکرر انتقاد‌ها از بزرگی حیطه‌ها نسبت به اشیای دیگر جهت سرعت بخشیدن به موفقیت در رشد یافتن را دست زده و کاوید بمالید؟ بیماری‌های عدم سربلندی اذهان از بین بردن ما یافتن راه‌هایی دیگر هستند.

توسط mohtavaclick.ir