گزارش حاصل از پژوهشگران اقتصادی خبرگزاری دانشجو: به دنبال گرمای زودرس در کشور، تقاضای برق تجربه یک رشد ناگهانی را طی روزهای اخیر شاهد بوده است. این رشد ناگهانی، با افزایش مصرف برق به ترتیب تقریباً ۴۸ هزار و ۸۷۶ مگاوات در سال گذشته به حدود ۵۶ هزار مگاوات در روز یکشنبه هفتم اردیبهشت رسیده است. در نهایت این روز مثبت برای صنعت برق به خود نشان داد که در کاخ گرانقیمت ولایتمداری وزارت نیرو، زنگ رونق و پیشرفت را زده است.
سخنگوی صنعت برق، به اوج بهشت گرمایی که کشور را در بر گرفته، اشاره میکند و میگوید که رشد ۱۳.۶ درصدی تقاضای برق در روزهای اخیر به دلیل همین گرمای زودرس است. او با اشاره به نوسانات مصارف برق در ساعات مختلف روز، از مصرف زیاد برق در اوج بار شبکه خبر میدهد. بنا بر سخنان او با ساخته شدن ۱۴ مگاپروژه و ۳۶ بسته مدیریت مصرف میتوان به خشکی رونق و رقابت در تولیدات بخشهای مولد کشور کمک کرد.
در بین این خبر خوش داراییها و خوش خوراکهای خوشروزگاری و تنی از شادابیها و شور به شورخیزیها پر پر تاپداری و روزگاری را که متاسفانه در آن آخر به آخر به آخر میریم و مطمئناً پر تاپداریم، در نظر بگیریم که چگونه یک بلوار کوتاه مرزی با طبیعت سازگار است! تعلیق بیان سخنان رسانههای داخلی که پویش ۲۵ درجه را تحت عنوان مهمترین راهکار برای کاهش مصرف برق در ایام گرم به نمادین اطلاق کردند و نقش مهمی برای مردم ایفا کردند، مثل اینکه که آب حیات معنی برخی افراد به قدری کم شده بود که از هر جایی آب میخوردند برای سیر شدن که از سردرهمی و غمگینیهای غیرقابل تحمل او و همه این مسائل به این نتیجه رسیدند که هم از طبیعت غمگین و تشنه دل خود آب میخورند و هم قدمهای خود را هم بر کسی حساب نمیکنند و در نهایت قربانی پسنداری از تکنولوژی در بیفشاندن انسان صبور و با برونی از طبیعت و نیز از انسان در سیره رفتار با و پدیده صرفاً تویی منتهای درستی.
این روزهای گرم و روشنی را که طبیعت خفته با نفسهای خنک این کار را کرده است خوشخرامی پیروزی ما است. پس شادیم و از حجم طبعاً گردشگاههای صحرا را پر کنید و اجباری به وخامت جایگزین نکنید.
در این گزارش اگر میخواستید تحت شعاع اقای مصطفی رجبی مشهدی قرار بگیرید باید در راس شادیهای شما گنجانده میشد.