نقشه‌ای علمی برای تولید پاستای ایتالیایی کاچیو اِ پپه معرفی شده است که به Sảnعت‌یابی سس صاف و یکدست می‌شود. در این روش از آب پاستا استفاده نمی‌شود و بجای آن از پودر نشاسته استفاده می‌شود.

در این مقاله به موضوع ارائه شد که چگونه یک گروه پژوهشی دستور پختی علمی برای تهیه پاستای کاچیو اِ پپه ارایه داده‌اند که شامل استفاده از پودر نشاسته برای کسب سس صاف و یکدست است. این گروه پژوهشی متوجه شده‌اند که حرارت زیاد می‌تواند باعث گلوله شدن پنیر شود، اما پس از کاشش‌هایی، معلوم شد که استفاده از نشاسته می‌تواند این گلوله‌شدن را کاهش دهد.

نتایج نشان می‌دهد که استفاده از نشاسته به‌خصوص در دماهای پایین، گلوله‌های پنیر را به حداقل می‌رساند. البته اگر دمای بیش از ۶۵ درجه سانتی‌گراد باشد، برای مهار گلوله شدن پنیر، مقدار بیشتری نشاسته به سس اضافه می‌شود. در واقع در دماهایی بیش از ۶۵ درجه سانتی‌گراد، می‌توان حتی بدون控制 دما، سس را صاف و یکدست維ه، اما چون آب پاستا میزان نشاسته کافی را ندارد، کنترل دما ضروری است.

توسط mohtavaclick.ir