روند معتبریت ادبیات شاعرانه در نمایشگاههای کتاب را با توجه به نظرات حمیدرضا شکارسری، یک شاعر و محقق ادبی، بررسی میکنیم. در سالهای اخیر، میزهای مرتبط با کتابهای شعر، از پرطرفدارترین بخشهای نمایشگاههای کتاب شدهاند. این موضوع سوالاتی را برانگیزانده که چرا ادبیات شاعرانه در این رویدادها اهمیتِ به سزایی یافته است.
نمایشگاههای کتاب، نه تنها یک رویداد فرهنگی- هنری بلکه همچنین یک زمینه تجاری هستند. کتابهای شعر، که در سالهای اخیر به احتمال بسیار زیاد اقبالی داشتهاند، ناشی از تقاضای روزافزون برای آثار ادبی، مکتوب شدهاند. این تقاضا به رغم وجود روزافزون الأدب آنلاین، همچنان به صورت چشمگیری افزایش یافته است.
سود مشهور شدن ادبیات شاعرانه در نمایشگاههای کتاب را میتوان تا اندازهای در تقاضای سراسری برای سوژههای هنری ریشهدار پنداشید. مشتریان در حال حاضر به تورهای اماکن هنری رو به رو شدن و رویکردهای دستی و ملموستری به سوی آثار هنری گرایش دارند.
چنانچه به روندهای طولانیمدت ادبیات شاعرانه در نمایشگاههای کتاب توجه کنیم، میتوان تا اندازهای دانست که روند کاهش تقاضا برای کتابهای آنلاین و افزایش تقاضای علاقهمندان به ادبیات رو به افزایش است. برای توجیه این روندها، میتوان ادعا کرد که نمایشگاههای کتاب فرصتی از یک طرف برای انتشار آثار جدید و از طرف دیگر برای تعامل پیشرونده میان فعالان ادبی میفرمی.
اگر از اینکه ضرورت فنآوری و همچنین جهانی شدن ادبیات سخن میگوییم، توجه کنید، سپس میتوان برعلاوه این روندها خاطرنشان کرد که علت رواج ادبیات شاعرانه را باید در تنگاتنگی مجدد افراد ببازداد.
در برآوردجمعی از روح این موضوع میتوان روندهای درخشان اِخر خود را با مسئولیت بخش ادبیات مجموعه کارخانجات پرطرفدار و مناسب ادبی را دانست.