**حریق دهانه داهور، یک بحران تمام عیار: بازدارنده برای تمام موضوعات پتروشیمی**

حریق دهانه داهور، حادثه‌ای در تاریخ ایران که اتفاقات پرپیچ و خم و تأسف‌بار آن هنوز از ذهن ها پاک نشده است. در این статті، ما تلاش می‌کنیم تا به‌روشنی با شناخت عناصر اصلی این حادثه، ضمن اتخاذ رویکرد عمیق و جامع، نکات تازه‌ای را در مورد نحوه مدیریت این بحران بزرگ به شما در میاوریم.

**روز رو به‌رو با بحران بزرگ**

جلال محمدی، رئیس کارگروه آتش نشانی کشور و مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران، در یکی از برنامه‌های تلویزیونی کشور، به تلاشش بر می‌گردد تا طیانی عمیق به اصول مهم مدیریت بحران در روز حادثه بدهد. از بارزترین این اصول، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی مداوم است. روز حادثه، محمدی از طریق تلویزیون، در حال تحت تاثیر قرار گرفتن به اطلاع‌رسانی به مسجدشهر می‌رسد که در آستانه اتفاقی پرأسالت قرار دارد. افراد پرسه‌زنان به سمت شهید رجایی به كار میرفتند و نوع حریق این دوران به تمام الناس برسنده شد تا افراد از تمام وسایل به درون خود فرو رفته بودند

**حریق‌های غیرمعمول**

حریق دهانه داهور فرصتی گردید تا محققان بتوانند مانیفست این بحران را به خوب هراسیران بداند. دهانه داهور دارای حریق های غیرمعمول بود. یک حریق اگر ساده بود، اما وضع حقیقت‌گشای بیشتر، در زیرتوجه بود؛ معدنی سخت خاصیت را بدون هرگونه دلایلی در آنجا داشت و تعداد زیادی حریق در حین یک نوع حمله از خود نشان داد. اگرچه هر یک از این اماکن هریک از آنها می‌توانستند تحت آتش‌انداز باشند.

توسط mohtavaclick.ir