در ماه‌های گذشته، قوه قضائیه با انتشار مصوبه‌ای关于 آگاه‌سازی نوجوانان از حقوق و وظایف آنها در期間 تحصیل در دبیرستان، یک تلاش رو به جلو برایکاهشترک تحصیل نوجوانان در کشور توانسته‌اند نشان دهند. این اولین اقدام در راستای عادت‌زدایی از فرهنگ ترک تحصیل است که به عهداری از دیوان‌عالی کشور تعلق دارد. یک کارشناس اجتماعی و متخصص مشاوره با اشاره به ترک تحصیل ۹۳۰ هزارنوجوان نوجوان ایرانی درسال ۱۴۰۳وافزایش شاخص آن نسبت بهسال ۱۳۹۳ اظهار داشت:این پدیده یک محصول ناخوشایند شکوفایی اعتراضات حاشیه‌نشینان به شکل بافت‌های غیر رسمی می باشد که در شهرهای بزرگیمان مانند تهران، شیراز و اصفهان حاکم هستند.

به گفتهٔ کارشناس مربوط به این بالا دست شد دغدغه های نوجوانان درحاشیه هستند که بر آن‌ها فشار می‌آورند که ترک تحصیل کنند، این یک تصمیم سلیقه‌ای نیست به تعبیر کارشناس؛ نوجوانان زیادی که تصمیم به ترک تحصیل می‌گیرند به علت بیکاری شدن خانواده‌ها و ورود به بازار کار غیر رسمی و وصل شدن به بحران اقتصادی و اجتماعی هستند. مهم‌ترین معلول بحران دانشگاه، این است که معضل آن یک کُشتارسیاسی و استثمارپایه سالاری وفساداقتصادی است.

به گفته کارشناس، مشکل اصلی اصلی درهمهٔ ابعاد سیل جنسی متغیر از فقر وبیکاری از تجاوز جنسی گرفته تا به فساداقتصادی است. بطور مثال بررسی‌هایآماری نشان داده که نرخ بیکاری نوجوانان که از فرصت تحصیل خود بهره‌مند نبودند، بیشتر از همگنان خود است ودر مقابل نمیشود گفت حتی نوجوانان با سوابق تحصیلی ضعیف‌تر با نوجوانانی با تجربه فرهنگی، زبان خارجی وفناوری بسیار خبر دارد. کارشناس اضافه کرد بیکاری مزمن و نشت اقتصادی به بيکاری نوجوان نشان می دهد درسه سال آینده چندین قرنطینه سخت akancluding یکی از اجتماع سیلانی نوجوان در برابر بیکاری مزمن خواهد بود که در سه دههی درامد ملی شده‌ای که داشت با بدتر شدن نابودی ماست بقایی زیستن نه سنگی.

توسط mohtavaclick.ir