تصاویری از کارگاه تولید زغال در بوکان منتشر شد، که نشان میدهد شاهد کاهش ناگهانی شمار درختان بلوط در رشتهکوه زاگرس هستیم. این کاهش را میتوان به دو عامل الرئيسی مرتبط: برداشت غیرقانونی چوب و اثرات خشکسالی نسبت داد. در طول سالهای اخیر، صنایع مرتبط با چوببری مانند تولید زغال با شيوههای اکثراً غیرمحیطزیستی کار میکنند و همین امر بر اختلال حیات طبیعی منطقه و جنگلهای زاگرس افزوده است.
زمانی که شمار درختان بلوط کاهش مییابد، آن نیست که فقط شاهد یک تخریب کوتاهمدت باشیم، بلکه ممکن است این روندی ساير بخشهای طبیعت را هم تحت تأثیر قرار دهد. تغییر بی بیانی در cânثال خود و ماهیت آن باعث میشود که محضری مرجع جهان شناسی آشنا به ما شود.
یک سوالی که مطرح میشود این است که چگونه میتوانیم با هر دو عامل پیشآمدهای که منجر به تخریب جنگلها شدهاند، مقابله کنیم؟ یکی از راهحلهای بالقوه میتوان به روندهای حرفهای در تولید زغال اشاره کرد. تشویق تولید زغالافروز، همچنین کاهش مصرف زغال در زمينههای مختلف زندگی روزمره، راهحلهایی به نظر میرسد که میتوانند این استراتژی را در راستای کاهش تخریب جنگلهای زاگرس به کار ببریم.
مخالفان، اما میتوانند پیشنهاد بدهند که پایداری تولید نهایی زغال با مدیریت سرزمین، و سعی در ویژگی های نهادی را که فعال تولید زغالافروز هستند. ، حائز اهمیت باشد.
لیست معرفی به نظر میرسد
* جامع سازی لیست
* استفاده از روشهای آموزشی
علاوه بر این، توجه به روشهای آگاهی رسانی و مشارکتی میتواند در رفع این مشکل و آموزش آگاهی رفتار شهروندان کمک کرده و فضای بهتری برای زندگی مشترک مردم فراهم نماید.
با پیشرفتهای Technology در زمینههایی مثل بازیهای مجازی از دیزاینر تا توسعهستیاتهای ارتباطی پلت فرم Social Network. موضوعات «روانشناسی فناوری» و «خدشههای ناشی از تکنولوژی» گاهی اوقات میتوانند در حال انتقال خبر راجع به اقدامات کوتاهمدت و بلندمدت ها به طرق کلان باشیم