در روز 21 اردیبهشت، چهل و هفتمین مرحله جهش عمرانی در شیراز با افتتاح چند پروژه مهم در این کلانشهر آغاز شد. این پروژه‌ها شامل:

1. **نخستین باغ اوتیسم شهر شیراز**: این باغ به بهانه هفته شیراز افتتاح شد. شهردار شیراز تأکید کرد که ایجاد فضاهای تخصصی مانند باغ اوتیسم بخشی از سیاست‌های مدیریت شهری برای پاسخ به نیازهای اقشار خاص جامعه است.
2. **تقدیم مهم: تقاطع همسطح جام جم**: این تقاطع بعد از آمدن بارها با جوائز مثبت زیاد ، گفته شده که فقط سه روز پس از آغاز به کار، بازخوردهای زیادی از سوی شهروندان دریافت کرده است. شهردار شیراز این طرح را یکی از طرح‌های کلیدی در کاهش گره‌های ترافیکی در شیراز عنوان کرد. این پروژه با اعتبار 75 هزار میلیارد ریال در مدت زمان کوتاهی به سرانجام رسید.
3. **افتتاح آمفی تئاتر روباز شیراز**: این پروژه با ظرفیت بیش از سه هزار نفر در آینده‌ای نزدیک آماده بهره‌برداری خواهد شد. هیچ‌یک از شهرها در ایران چنین فضایی ندارد.
4. **رونمایی از 25 دستگاه اتوبوس جدید شهری**: هم‌زمان چندین پروژه محله محور در مناطق مختلف شهر به مرحله بهره‌برداری رسید.

در این مراسم، شهردار شیراز تأکید کرد که شیراز با وجود ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی، در زمینه زیرساخت‌های مناسب برای کودکان با نیازهای ویژه دچار کمبود بود که اجرای چنین پروژه‌هایی گامی در جهت جبران این نقیصه است. وی افزود که این فضاها به عنوان مکان‌های سوم در جامعه شناخته می‌شوند، و برای کودکان دارای اوتیسم نقش مؤثری در رشد، امنیت روانی و مشارکت اجتماعی دارند.

همچنین معاون سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به سیاست‌گذاری انجام شده در شورا گفت که بر اساس مصوبه شورای ششم، احداث 11 باغ اوتیسم در مناطق مختلف شهر در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون طراحی و اجرای برخی از آن‌ها نیز در حال انجام است. وی افزود که این پروژه نمونه‌ای موفق از همکاری چند جانبه میان شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سایر نهادهای تخصصی است که می‌تواند الگویی برای توسعه فضاهای مشابه در کشور باشد.

این رویداد نشان‌دهنده نگاه متوازن مدیریت شهری به توسعه همه‌جانبه شهر است و اعتماد شهرداری شیراز به زیرساخت‌هایی است که تمام اقشار از جمله توان‌یابان، سالمندان و کودکان بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

با این تفاسیر و تحلیل‌ها، می‌توان گفت که این طرح‌ها گامی مهم در جهت توسعه شیراز و پاسخ به نیازهای اقشار خاص جامعه برداشته‌اند.

توسط mohtavaclick.ir