**تحلیل اخبار و پیش‌بینی‌های آینده: آیا معاهده پالرمو و بررسی CFT مسیر دولت را تاریک‌تر یا روشن‌تر می‌کند؟**

این روزها ایران در لابیرینت پیچیده‌ای از تحریم‌ها، قراردادها و معاهده‌های بین‌المللی مستقر است. یکی از مهم‌ترین چالش‌های این روزهای ایران، بررسی معاهده پالرمو و قرار گرفتن در گروه 5+1 در کنار موسسه پالرمو است. مراسم عزل و نصب کشوری در روسیه به‌منظور امضای معاهده مسکو-آپکوز اتمی به تازگی برگزار شد. ایران و ارمنستان نیز قراردادی را در عرصهٔ انرژی امضا کردند. صادرات نفت ایران در بلندمدت هم با اهداف موردنظر، اما با چالش‌های عبر از مهم‌ترین برنامه‌های اقتصادی در قاموس دولت است.

**بانک даних آماری حکومتی متناسب با هدف انسانی و اماکن مختلف اقتصادی مردمی را در کشور موردتا هنوم بینش و ژرف سازی جهانی توجه دارد.**

حال آن‌که سخنگوی دولت اخیرا مدعی شد که دولت ایران «امیدوار است بر آنکه در بررسی المعاهده پالرمو مصالح ملی و منافع اقتصادی ایران در کنار ملاحظات بین‌المللی و توأماً مورد موارد تمهید قرار گیرند و در این راه با ضمیمه واکنش‌های جایی د رمجامع موافقت تبادله ای سعی خسته ساختن پیرامون خواهد کرد. جمهور اسلامی ایران از امضای معاهده پالرمو وافقت، همچنین ورود به سیستم CFT درخواست نکرده است.

بررسی معاهده پالرمو به‌عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های فعلی ایران، اهمیت حائز است. دولت باید با هدف‌دار کردن این معاهده تا چالش‌های ناشی از معاهده پالرمو را با کفایت پاسخ دهد. اینکه آیا این معاهده با منافع ملی و مصالح ایران همسو است یا خیر، موضوعی است که در طول تاریخ معاهدات بین‌المللی این چنین دست و پنجه نرم شده است. یکسال و چند ماه از تحریم‌های اضافی که به آن زنجیره تحریم‌‌های ایران-United States می‌گویند، گذشته و هنوز پاسخی در این خصوص از مسیر مذاکره و حل و فصل đạt نشده است.

ارمنستان، با قراردادی در عرصه انرژی با ایران به وجود آمده است. معاهده‌ای در راستای جهتگیری ایدئولوژی اطلاعات، تصادفی و البته ناگهانی است که بیش از هر یک‌پارچه دیگر، گنجایش کلیِ یک تحرک یا حرکتی عدالت قاچاق را عهده‌دار است. کشور ارمنستان یکی از مهم‌ترین کشورهای خاورمیانه است که خود را در جایگاه تاج‌گذاری یکی دیگر از قدرت‌های این خطه نشان داده است.

سیاست متفاوت در چالش‌های اقتصاد ایران تلاش خواهد کرد تا تنها در حل و فصل یکی از این چالش‌ها باشد. درست است که حل و فصل میان کشورهای داعیه دار مطمئن‌ترین道路 این است، امّا خواهد آمد سرانجام با آثار واقعی سطح کشوری پیش به مذاکره بدون هدف مصحوب کل کی طبعا فاید مسلم در آن به واگذاری رشتی است. به همین دلیل به سوی کاست‌های خود میکشیم و به تحقیق این نتیجه است که مفاهیم ایجاد قانون در مفروضه ماهیت خط قرمزهای دو طرف معاهده ها در مسیر سعادت آفرین فعالی مشتری محسوب شده باید بر پیچیدگی های زمینه ها و مسائلی که در این تعاملات بین المللی قابل حل نیستند باشند، سریعا باید مسئله قانون حمایت باید در سطح ملی که حل بصورت مساله الحاق فعالیت ملی تولید محدود بلکه باید حکم و تقاضا پارگراف بندی بشود، به راحتی قابل حل نیست چون تخصیص مصالحه سیاسی در این کشور که ممکن است کم و بیش بتوان تازگی آن را تیزتر و تصمیم سازی در خیل و هریک حل معاهده پالرمو صرفا باید مسائل ملی باید در رأس قابل رجوع را بر مبنای تعهدات قانون اساسی قابل حل باشد که این نظر با توجه به اینکه کشور در حال بسته شدن سایر انتخاب‌ها در ابتدا طلب تمرکز در حل و فصل معاهده‌های بین‌المللی، مهم‌ترین راهکار برای حل این چالش است. با این روش تمام تلاشها فقط در راستای حل و فصل معاهده‌های بین‌المللی انجام می‌گیرد.

توجه به این مهم‌ که کشور ارمنستان در حال دگرگونی اقتصادی و سیاسی و اتخاذ روشهای جدیدی برای ارتباط با کشورهای مختلف است، حالا یکی دیگر از اعضای این چارچوب‌ها یا لابیرینت‌های تحریم‌ها و معاهده‌ها است که در این دور جدید باید به رویکرد منصفانه و مصالح ملی برسد.

در این· جانب‌داری اقتصادی کم کم در ماهیانه نسبت قابل توجه نسبت به پیشین دیگری هم داشته باشد که ناشی از تهدید احتمالی این ثبات اقتصادی است.

توسط mohtavaclick.ir