پیوندزنی درختان از اهمیت ویژه‌ای در بیولوژی و باغداري برخوردار است. بسياري از باغداران به مشکل برخورد كرده اند كه داراي دستگاه‌هاي پيوندزني به چهكار خواهند پرداخت؟ به گزارش ایسنا، شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی و ساخت دستگاهی هوشمند برای پیوندزنی اتوماتیک درختان گامی مؤثر در حل این مشکل برداشته است. این نوآوری نه‌تنها نرخ موفقیت پیوند را به طرز چشم‌گیری افزایش می‌دهد، بلکه ظرفیت رقابت با نمونه‌های خارجی را نیز داراست و می‌تواند نقطه‌عطفی در مکانیزه‌سازی باغداری ایران باشد.

امیرحسین سیدی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: محصول تولیدی این شرکت طراحی و ساخت دستگاهی است که به طور اتوماتیک فرآیند پیوندزدن درختان را انجام می‌دهد. وی با بیان اینکه این دستگاه برای کشاورزان و باغداران بسیار کاربردی است، افزود: طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی، ۶۰ درصد از پیوندهایی که در باغات انجام می‌شود، گیرایی ندارند و این امر باعث می‌شود که تولیدات باغداران مناسب نباشد.

تجربه جهانی نشان می‌دهد که به‌طور میانگین نرخ ناموفق بودن پیوند درختان در سطح جهانی ۳۰ تا ۴۰ درصد است. این گزارش نشان می‌دهد که این بدیع‌ترین نیروی انسانی موجود در این گستره جهانی است. اما در ايران، نرخ ناموفق بودن پیوند درختان به ۶۰ درصد می‌رسد و این از مهم‌ترین چالش های موجود در این عرصه است.

سیدی خاطر نشان کرد: با بهره‌گیری از این دستگاه تا بیش از ۹۶ درصد پیوندها می‌توانند گیرایی داشته باشند و این دستاورد موجب افزایش تولیدات کشاورزی و در نتیجه درآمد کشاورزان خواهد شد. افزایش درآمد صادرات برای کشور از دیگر نتایج بهره‌گیری از این دستگاه در بخش کشاورزی است.

در این زمینه اشاره شده است که این DEVICE در دیگر نقاط جهان از مدل های مشابه دارد و دانشمندان می‌اندیشند که این تکنولوژی در چند سال آینده بر روی اعلامیه برای شناسایی گیاهان بر اساس پذیرش بر اساس اندازه گیری خوشه های بوم دارویی می تواند بسیار مفید باشد و باغداران به کمک آنها می توانند سبزتر و به مراتب پسندیده تر از پیش đứng کردن، ترویج و از بین برون از پیشگام آن باشند.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه مجوزهای کاربردی‌سازی این دستگاه در اسفند سال گذشته صادر شده است، خاطر نشان کرد: این دستگاه نمونه مشابه داخلی ندارد و تنها تولیدکننده این دستگاه کشور نیوزلند است و محصول ساخته شده در ایران قابل رقابت با نمونه خارجی است.

این اشکال و ابعاد تنها تأثيراتی هستند که در این زمينه مطرح شده است. یکی از مهم‌ترین علت ه برای عدم برنامه‌ریزی در سال های آینده عدم مجوزدهی صادرات این دستگاه ناشی از سوء اطلاعاتی باعث می شود که بتواند صادرات این زستانی تردد به قانونان موجود برای سال آتی طولانی مدت را برای این منطقه و سخت و چگونه تا آتی باشد.

سیدی تاکید کرد: این دستگاه موجب ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی می‌شود. وی اضافه کرد: متاسفانه رویکرد کشاورزان ما همچنان به سمت روش‌های سنتی است و ما در تلاش هستیم که محصولاتی را مطابق با روش‌های نوین در حوزه کشاورزی به تولید برسانیم که منجر به افزایش سطح عملکرد باغات و مزارع می‌شود.

انعکاس فعلى اثر تاثير افزايشي هم اکنون در قرندي ها به گروابط آن با مقاطع قياسي مختلف ديده شده است.

توسط mohtavaclick.ir