**دومین جشنوارهی قرآن و عترت “حیات” با حضور دانشجوها شروع شد**
در دهمین روز اردیبهشت، دومین جشنوارهی قرآن و عترت با نام “حیات” در سالن همایش بصیرت، با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از دانشجویان سیزده دانشگاه از سراسر کشور آغاز شد.
برنامهی این جشنواره که توسط سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار میشود، شامل賽ای سهروزه با رشتههای متنوع هنری، ادبی و قرآنی است. شرکتکنندگان در این مرحله در دو گروه بانوان و آقایان به رقابت میپردازند. در این رویداد، دانشجویان نخبهی قرآنی در ۲۳ رشته متنوع، از جمله حفظ موضوعی آیات، حفظ سورههای منتخب، قرائت تقلیدی، اذان، دعاخوانی، مداحی، خوشنویسی، گرافیک (طراحی پوستر)، کلیپ، عکاسی، پادکست و فیلم کوتاه، با یکدیگر رقابت میکنند.
در این مرحله، شرکتکنندگان باید در فضایی کاملاً صمیمی، فرهنگی و معنوی، بتوانند از توانمندیهای خود به نمایش بگذارند و اثرات و ایدههای هنری، ادبی و قرآنی خود را به کارگراند.
اختتامیهی این جشنواره که در تاریخ 30 اردیبهشت در برج میلاد برگزار خواهد شد، فرصت طلایی را برای اعلای برترینهای رشتههای مختلف و حصول آگاهی از تجارب و ابتکارات شرکتکنندگان به شرح دارد.
**چرا این جشنواره اهمیت دارد؟**
در ایران، معضلات دهههای اخیر درکشورمان را فراگرفته است. از سطح اقتصادی و اجتماعی تا معضلات جهانی مانند جنگ جهانی و یا اختلالات وارد شده به ساختار economy ایران در انتخاب leadership های ایران.
دومین دورهی “حیات” نشان میدهد که چگونه یک برهه از زمان مشترک این نسل هایی از ایران انگیزه بقای آنها را جدی فرض میکند و رویایی واقعی نسبت به رسوم تاریخی دین مبین اسلام، از ادامه آن کمک خواهد کرد.
**پاسخ به سوالات که منجر به التفکر انتقادی میشود**
1. به نظر شما مهمترین عامل محرک استمرار ساختار شکوفا کننده هرجامعه است؟
2. چنانچه طرح مسأله آن زمان را بسنجید، آيا در ان جا يک نیاز تفکیک شده بود که از بعدی یا مادی بيان شود يا از خیر یا شر، نتیجه معارف کلی حدود امری خواسته شده بود؟
3. درميان چيزی بروز افت بنیادی ميکرد که به آنها لاجرم مدیون بقای يا سقوط هر Xãوار نبود؟