راستی ما حالا متن را به فارسی بازنویسی می‌کنیم:

مروری بر اظهارات جدید محمدجواد ظریف: سیاست خارجی ایران در جریان تئاتر سیاسی خاورمیانه

با توجه به اهمیت نسبی پیوستن دونالد ترامپ به صحنه سیاسی خاورمیانه، مسئولان جمهوری اسلامی تلاش کرده‌اند تا انتقادهایی به چگونگی برخورد ترامپ با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس مطرح کنند. این تلاش‌ها با هدف تبدیل مسیر سیاسی این کشورهای منطقه به مسیر توافق جهانی است. در حال حاضر، مسئولان ایران به کشورهای خاورمیانه پیشنهاد کرده‌اند تا قبل از توافقات جهانی باید به مشارکت منطقه‌ای دست پیدا کنند. این جریان سیاسی با هدف خنثی کردن تأثیر چگونگی برخورد ترامپ با کشورهای خاورمیانه است.

تازه‌ها از محمدجواد ظریف:

اظهارات جدید محمدجواد ظریف به عنوان وزیر امور خارجه ایران، نشان می‌دهد که نمایندگان ایران برای موفقیت در این تلاش‌های سیاسی، تلاش‌های زیادی انجام می‌دهند. مقامات ایرانی پیوسته با ملت ها بر سر اصالت دعوتشان، و برای تقریباً هر موضع خاورمیانه‌ای مبنی بر تصرف خلیج‌فارس با ترامپ مخالفند. مگر اینکه ایران بی ترامپ وارد توافق بشود.

واکنش‌ها به حضور دونالد ترامپ در خاورمیانه:

شرایط حضور دونالد ترامپ در خاورمیانه همچنان به گسترش شامل حال کشورهای مختلف خاورمیانه می‌شود. هرچه آمریکا تلاش می‌کند تا مسائل خاورمیانه را حل کند، مشکل پیش می‌آید که مردم فکر کنند راه حل‌ها در همین جا خاورمیانه خاتمه پیدا می‌کند. در حال حاضر، واقعیت این است که خاورمیانه نه تنها حل نشده است، بلکه مسائل مانند خلیج‌فارس به مراتب بیشتر پیچیده شده است.

موضع فلسطین:

در خلال بررسی‌های سیاسی در خاورمیانه، موضع فلسطین به عنوان یکی از متضررین این شرایط، در مرتبه‌ای در اولویت قرار می‌گیرد. فلسطینی‌ها با مشکلاتی مواجه هستند که منجر به تباهی یک جامعه شده است. بر این اساس، قرار بر این است که فلسطینی‌ها با طرح‌های مختلف برنامه‌ریزی شده برای هماهنگی‌های منطقه‌ای، بتوانند به کشور خود بازگردند.

با این حال، نمایندگان عرب، خواستار این هستند که پیش از هرگونه حمله به خلیج‌فارس، باید ببینند تهدیدهای خارجی با چرایی بر سر یک ماده ما در آیین‌نامه‌ها حجیم شده یا شاید تماما در یک نقش “ببر” ما متوقف باشد.

توسط mohtavaclick.ir