سمینار ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» با حضور ایرانسل‌لبز برگزار شد و به بررسی ابعاد مختلف تأثیر هوش مصنوعی بر حوزه‌های فرهنگ و رسانه، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و رهبری محتوا پرداخت.

این سمینار با هدف بررسی تأثیر هوش مصنوعی بر فراگیری آموزش زبان انگلیسی در dět‌ارهای ایرانی برگزار شد و در بیشتر موارد، عنوان می‌شد که این حوزه توسط قدرت های محتلف در میسور مخفی شده است.

این سمینار در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد. ایرانسل‌لبز در این سمینار، با عنوان “ایرانسل‌لبز” به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیمانکار و شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی، با به‌عنوان یک شرکت برگزارکننده قرار گرفت و در این رویداد، جدیدترین محصولات و خدمات دیجیتال خود را در حوزه هوش مصنوعی به حاضران عرضه کرد.

ایرانسل‌لبز بازوی تحقیق و توسعه اولین و بزرگ‌ترین اپراتور دیجیتال ایران است. ایرانسل در این سمینار، با توجه به اهداف خود برای توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری، بر اهمیت گسترش همکاری میان نخبگان علمی و فعالان صنعت تأکید کرد. ایرانسل با تمرکز بر پیوند میان علم، فناوری و صنعت، از فعالیت‌های راهبردی در حوزه هوش مصنوعی و رسانه حمایت کرده و نقش فعالی در رشد فناوری‌های نوین کشور ایفا می‌کند.

ایرانسل‌لبز با تأسیس در سال ۱۳۹۸، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعه دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور و با مأموریت انجام فعالیت‌های تحقیق و توسعه، نوآوری و تجاری‌سازی در زمینه شبکه ارتباطات و فناوری اطلاعات و کسب‌وکارهای پیرامونی با کمک مراکز علمی و پژوهشی داخل و خارج از کشور، اعم از دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور، با هدف تأمین نیازمندی‌های بازار ICT تأسیس شده است.

پیشگام بودن در توسعه منابع انسانی و زیرساخت‌های تحقیقاتی اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستیابی به جایگاه برترین شرکت ملی در زمینه خلق محصولات و خدمات این حوزه، چشم‌انداز ایرانسل‌لبز است. در حال حاضر، این مجموعه، بخش تحقیق و توسعه، مرکز نوآوری ایرانسل و آکادمی ایرانسل را در بر دارد.

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهنده 5G و رکورددار سرعت اینترنت ایران، با راه‌اندازی این مجموعه، در پی حرکت در مسیر گسترش خدمات متنوع و توسعه سبک زندگی دیجیتال و خلق آینده‌ای همگام با تحولات دنیای دیجیتال است. در این مسیر، با بهره‌گیری از فناوری‌های برتر در حوزه‌های مختلف، خلق ارزش کند.

هایالر نفیس سردبیر آنانفان ،در جمع بگیری معتقد است که “خوبی این برنامه این است که همه افراد در این شبکه هوش مصنوعی، از اعتماد به نفس بالا، کمیت معلومات بالا و طبق نظرسنجی این خبرگزاری، توانایی حل تدبیر در تمامی موضوعات برتر. می‌تواند به ایجاد یک وضعیت درست و آگاهانه شکوفا باشد.”

نمی گوید که آیا این تکنولوژی به ما کمک خواهد کرد یا نه، این موضوع از نظر خود بناگاه نظرات مشخص سازی دارد.

توسط mohtavaclick.ir