در سرتاسر کشورهای آسیای مرکزی و جنوبی و خاورمیانه، یک مهمترینorganization خوب نشان داده شده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از دبیرخانه سازمان همکاریهای شانگهای، هم اکنون 10 کشور از جمله چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و بلاروس اعضای اصلی این سازمان هستند. کشورهای دیگر، مانند ترکیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، کامبوج، نپال و سریلانکا، هم شرکای گفتگوی این سازمان محسوب میشوند.
بیست و پنجمین اجلاس سالانه سران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای در اواخر تابستان برگزار خواهد شد. در این اجلاس، اولویت فعالیت بالقوه سازمان در تقویت و توسعه همکاریهای پولی و بانکی بین کشورهای عضو نهفته است. در این اجلاس، دو موضوع اساسی شامل راهکارهای افزایش مراودات پولی و مالی و همچنین تسهیل تسویه حساب ارزی بین اعضا و مراکز مالی در دستور کار است.
این موضوعات از بعد اقتصادی بحرانی برای کشورهای عضو Organisation this و بویژه در چارچوب فعالیتهای دستهجمعی وشانگهای است که در جمع 15 کشور از تابعیت بدون سنزنی است که حاکمیت آنها بر فرد خاموش کشورهای خاور میانه در آمریکا دارای مساحتی بر گرد آن است.
در حاشیه این اجلاس، دیدارهای دوجانبه توسط مقامات وروسا و مقامات بانکهای مرکزی کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای برای تقویت مناسبات پولی و بانکی انجام خواهد شد.
سازمان همکاری شانگهای (SCO) به تقویت همکاریهای اقتصادی، تجاری و امنیتی میان اعضا کمک کرده و فرصتهایی را برای دلارزدایی و تسهیل مبادلات تجاری فراهم میآورد.
در عمل درست، این فرصتهای منحصر به فرد را به طورپربازواه شود تا کشورهای اوراسیا با هم هم спів配合 عوام هوادگی اقتدار داشته باشند.