به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ منیزیم یک ماده معدنی است که بدن ما نمیتواند تولیدش کند و به درagement به استرس، یبوست، خواب خوب، عملکرد طبیعی عصب و عضله، کنترل فشار خون و سلامت قلب، تنظیم قند خون و سلامت استخوان کمک میکند.
در سالهای اخیر، بررسیهای زیادی نشان دادهاند که خوردن غذاهای غنی از منیزیم با سلامت بهتر مغز، به ویژه در زنان، مرتبط است. خطر ابتلا به زوال عقل نیز به طور بالقوه کاهش مییابد. اما باید توجه داشت که عملکرد منیزیم در بدن با سایر ویتامینها درهماهنگ است و رژیم غذایی متنوعی ضروری است. برای مثال، ویتامین B۶ (پیریدوکسین) به انتقال منیزیم به سلولهای ما کمک میکند و پتاسیم و منیزیم به برطرف شدن اختلالات الکترولیتی که میتوانند باعث ضعف و خستگی شوند، کمک میکنند.
یکی از نکات مهم در مورد منیزیم این است که یک مرد بزرگسال روزانه ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم و یک زن بزرگسال ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم از این ماده معدنی نیاز دارد. در فصل گرما، مهم است که بشقاب خود را با غذاهای غنی از منیزیم پر کنید تا از سلامت بهتری برخوردار شوید.
آنجا که به غذاهای غنی از منیزیم میاندیشید؟ قطعاً یکی از جاهای اولی که به ذهن میرسد، انجیر است. انجیر یک ستاره رژیم غذایی مدیترانهای است که غنی از منیزیم است. یک فنجان انجیر خشک حاوی ۱۰۱ میلیگرم منیزیم است. انجیر علاوه بر منیزیم، سرشار از فیبر و تعدادی از ریزمغذیهای دیگر از جمله آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین K است.
ولی انجیر تنها نیست. اگر میخواهید از غذاهای غنی از منیزیم برخوردار شوید، میتوانید به خوردن زردآلو فکر کنید. زردآلو مانند انجیر، یک جزء رژیم غذایی سالم مدیترانهای است و غنی از منیزیم است. یک فنجان زردآلو خشک یا برگه زردآلو حاوی ۴۱.۶ میلیگرم منیزیم است. زردآلو علاوه بر منیزیم، سرشار از ویتامین A، نیاسین، ویتامین E، آهن، پتاسیم و کلسیم است. به علاوه، این میوه به بهبود مشکلات دستگاه گوارش، تنفسی، التهابی، متابولیک و قلبی عروقی کمک میکند.
اگر از منیزیم بیشتر در غذاهای دیگر میخواهید استفاده کنید، میتوانید موز را بریزید. یک موز متوسط که یکی از شناختهشدهترین منابع پتاسیم است، ۳۲ میلیگرم منیزیم را برای بدن فراهم میکند. موز علاوه بر منیزیم، ضد التهاب، آنتیاکسیدان، ضد سرطان و ضد دیابت است. پوشش موز حاوی ترکیبات فنولی است که به طور بالقوه ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، دیابت و انواع از سرطان را کاهش دهد.
در ادامه برای جدا کردن سلیقه وطوایف علاقمندان، میتوانید از کیوی، پرتقال، آووکادو و پشن فروت استفاده کنید. EACH از این میوهها منیزیم و فیبر و مقادیر بالای ویتامینهای C را دارند و با رژیم غذایی مدیترانهای شما هماهنگی دارند.
ولی مهم است که خوب زیستفیزیک غذاها را میدانید. برای مثال کیوی، علاوه بر منیزیم، ۲۸.۸ میلیگرم پتاسیم را در خود دارد. پرتقال علاوه بر منیزیم، ۱۵ میلیگرم منیزیم دارد و آووکادو علاوه بر منیزیم، چربیهای تکاشباعشده و چنداشباعنشده سالم برای قلب را دارد. پشن فروت همچنین علاوه بر ۶۸.۴ میلیگرم منیزیم که دارد، فیبر، مواد آنتیاکسیدان و ویتامینهای A و C در خود دارد.
بنابراین اگر میخواهید از منیزیم بیشتر در غذاهای خود استفاده کنید، میتوانید از مواد غذایی فوق استفاده کنید. از انجیر، زردآلو، موز، کیوی، پرتقال، آووکادو و پشن فروت. آنها همه به شما کمک میکنند که با منیزیم سالمتر و پیوستهتری از سلامت مغز، پوست، مو، پوست، غده حاصله از تصادفات و ذرات مزمن در بدن خود را افزایش دهید.
این غذاها همچنین شما را در زمینه پیشگیری از یبوست، خواب خوب، عملکرد طبیعی عصب و عضله، کنترل فشار خون و سلامت قلب، تنظیم قند خون و سلامت استخوان در مسیر رشد افقی و یا افقی هدایت میکنند.