تولید محتوا

  • احراز هویت هوشمند هم روند جدید ثبت نام کاربران در نوبیتکس است که زمان افتتاح حساب تا اولین معامله رمزارزی را به ۵ دقیقه رسانده است. میزان استقبال کاربران از احراز هویت هوشمند ۸۰ درصد بوده است.

سرمایه انسانی؛ شریک تجاری کسب‌وکار نه یک دپارتمان ستادی

در این فصل همچنین نوبیتکس نگاه خود را درباره سرمایه انسانی مطرح کرده است، از آمادگی برای ورود نسل جدید استعدادها گفته و آماری از تعداد همکاران در گذر زمان داده و می‌گوید تعداد همکاران این پلتفرم از ۵ نفر در سال ۲۰۱۷ به ۳۱۴ نفر در پایان سال ۲۰۲۳ رسیده است.

در سال ۲۰۲۳ هم مثل سال قبل میلادی ۴۰ درصد همکاران نوبیتکس را زنان تشکیل می‌دهند. این گزارش همچنین می‌گوید نوبیتکسی‌ها بیشترین رضایت را از معنای کار، مدیر مستقیم و هم‌تیمی‌ها دارند و البته ایجاد، توسعه و حفظ این سه پارامتر که سنگ بنای بسیاری از تحول‌ها در این سازمان بوده، زمانبر و دشوارتر از سایر پارامترها است.

از حفظ امنیت دارایی کاربران تا مسئولیت اجتماعی

این گزارش در بخش دیگر به سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) پرداخته است.

توسعه در کسب و کار مستلزم گستردگی ابعاد صنعت و بازار است و در یک اکوسیستم در حال توسعه، تامین سرمایه یکی از چالشهای جدی تلقی می‌شود. نوبیتکس به‌منظور فراهم کردن مسیر توسعه صنعت کریپتو و کم‌کردن فاصله ایران با جهان، از نیمه سال 2023 از طریق بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر خود، حمایت از صنعت رمزارز و بالکچین، فین‌تک، زیرساخت و هوش مصنوعی را آغاز کرده است. رقم سرمایه‌گذاری در این شرکت‌ها سرجمع به بیش از 65 میلیارد تومان می‌رسد.

گزارش سال ۲۰۲۳ نوبیتکس

حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد بخش دیگری از اقدامات این پلتفرم است:

  • اختصاص ۲۵۰ میلیون تومان به تحصیل دانشجویان مستعد در سال ۲۰۲۳
  • حمایت از سازمان‌های خیریه مردم‌نهاد با پرداخت مبلغی به‌ارزش حدود ۴۰۰ میلیون تومان در سال ۲۰۲۳
  • پرداخت ۵۵۰ میلیون تومان به قربانیان زلزله خوی و حادثه تروریستی کرمان در دو نوبت و ارسال تجهیزات پزشکی به بیمارستان افضلی‌پور

مسئولیت‌پذیری در مقابله با کلاهبرداری

همکاری با تیم‌های امنیت سایبری بخش دیگری از اقدامات نوبیتکس است. این گزارش از شناسایی و مسدود کردن سایت‌ها و اکانت‌های جعلی شبکه‌های اجتماعی خبر داده که از نام نوبیتکس برای کلاه‌برداری سوءاستفاده می‌‌کنند. این اکانت‌ها به سرعت شناسایی و مسدود می‌شوند.

نوبیتکس تا به امروز با همکاری یک تیم امنیت سایبری بیش از 440 حساب اینستاگرامی و 100 کانال تلگرامی جعلی را که با نام نوبیتکس سعی در جذب کاربران داشتند، مسدود کرده است. این اقدام در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، یوتیوب، آپارات و حتی پینترست نیز انجام می‌شود تا اطمینان حاصل کنیم کاربران کریپتو در ایران از طریق حساب‌های جعلی به دام کلاهبرداران نمی‌افتند.

گزارش سال ۲۰۲۳ نوبیتکس

علاوه بر این برای پیشگیری از گرفتاری کاربران در دام کلاهبرداری و فیشینگ، در صفحه ورود وبسایت و اپلیکیشن موبایلی، هشدارهایی به‌صورت پاپ‌آپ ارسال می‌شود.

اقدامات فنی و عملیاتی هم بخش دیگری از این ماجرا است:

  • با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، حساب کاربری افرادی که مشکوک به قرار گرفتن در دام فیشینگ هستند، تا زمان بررسی موضوع محدود می‌شود تا جلوی عملیات فیشینگ را بگیرد.
  • آدرس کیف پول‌های مشکوک با سابقه فیشینگ یا سایر اعمال مجرمانه در لیست سیاه نوبیتکس قرار گرفته است.
  • نوبیتکس با پایش مستمر پلتفرم‌های مرتبط با قمار و شرط‌بندی و به‌ویژه پروژه‌های کلاهبرداری سوددهی نامتعارف موسوم به پانزی، اقدام به مسدودسازی برداشت رمز ارزی به آدرس این بسترها کرده و از ارسال رمز ارز به این آدرس‌ها جلوگیری می‌کند تا شاهد ضرر بیشتر کاربران نباشد.

نوبیتکس درنهایت چشم‌انداز خود را تبدیل‌شدن به یکی از سه شرکت برتر ارائه‌دهنده خدمات مالی بلاکچین‌محور در سطح خاورمیانه تا سال ۲۰۲۳ معرفی کرده است.

سالی سخت اما امیدوار

نوبیتکس ۲۰۲۳ را یکی از سال‌های سخت اما امیدوارانه برای قانونگذاری رمزدارایی‌ها در ایران و جهان دانسته است. این گزارش مسیر سخت تنظیم‌گری در ایران را در فصل دوم روایت کرده و به راهکارهای توسعه و نقش حداکثری این صنعت در توسعه اقتصاد دیجیتال پرداخته است.

روزهای آغاز سال ۲۰۲۳همزمان با اعمال دو محدودیت بزرگ بر پلتفر‌مهای ایرانی تبادل رمز دارایی بود. در ادامه، چالشهای زیادی پیش پای صنعت بلاکچین و رمز دارایی در ایران قرار گرفت تا در میانه این راه پرسنگلاخ، بعضی کشورهای منطقه بتوانند گوی سبقت را در توسعه این صنعت که می‌توان آن را یکی از بهترین راهکارهای برون‌رفت از شرایط تورمی و تحریمی در اقتصاد دانست؛ از ایران بگیرند.

استقبال ایرانی‌ها از کریپتوکارنسی

در سال ۲۰۲۳ برای بار اول، ایران در ارزیابی Chanalysis قرار گرفته و رتبه ۲۸ را در این لیست داشت. بر اساس این گزارش مشار کاربران کریپتوکارنسی در ایران به حدود ۱۵ میلیون نفر می‌رسد.

source

توسط mohtavaclick.ir