تولید محتوا
تاماس راماناسکاس و تاماس دیروونسكاس، بنیانگذاران A Phone, A Friend مانند جری یو معتقدند که هوش مصنوعی میتواند انسانها و گوشیهای هوشمند را هممسیر کند. چشمانداز بنیانگذاران این شرکت لیتوانیایی این است که گوشی هوشمند به دوست واقعی انسانها تبدیل شود و دلیل نامگذاری شرکتشان همین است.
هوش مصنوعی A Phone, A Friend میتواند به خاطر بیاورد که بیشتر به چه نوع محتواهایی علاقهمندید و از کدامیک بیشتر استفاده میکنید. همچنین، این تکنولوژی قابلیت یادآوری هم دارد؛ مثلاً یادآوری میکند که پادکست ماه گذشته را تا کجا گوش کردهاید یا تا کدام بخش از فیلم را تماشا کردهاید.
هوش مصنوعی A Phone, A Friend میتواند سبک نوشتن شما را یاد بگیرد
جالبتر از همه اینکه هوش مصنوعی A Phone, A Friend قابلیت یادگیری سبک نوشتاری شما را دارد؛ یعنی میتواند نحوهی نگارش شما را بیاموزد و بر اساس آن بنویسد. این قابلیت و موارد دیگر مانند بازنویسی تیترها با مدلهای بزرگ هوش مصنوعی مانند GPT-4 کار میکنند.
شرکت A Phone, A Friend به تازگی شکل گرفته و عمر فعالیتش هنوز به یک سال نرسیده است. در حال حاضر تیمی هشت نفره، فرایند توسعهی هوش مصنوعی این شرکت را شروع کردهاند و هدفشان این است که در ابتدای کار خود اپلیکیشن مفهومی برای گوشی هوشمند تولید کنند.
این اپلیکیشن ماننند شخصیساز اخبار عمل میکند و به کاربران اجازه میدهد منابع خبری و صدای گویندهی اخبار را مطابق با سلیقهی خود انتخاب کنند. رابط A Phone, A Friend حتی میتواند براساس حالت روحی کاربران، موضوعات خاصی را به آنها پیشنهاد بدهد.
رابط A Phone, A Friend مانند گوشی مفهومی دویچه تلکام، مبتنی بر اندروید خواهد بود و بهلطف «App Mode» به کاربران اجازه میدهد مستقیماً به تمام برنامههای مورد علاقهی خود دسترسی داشته باشند. بنیانگذار این شرکت در مورد پایان عصر اپلیکیشن میگوید:
گوشیهای هوشمند به دلایل زیادی بخش مرکزی زندگی ما هستند و جایگزین کردن آنها در آیندهی نزدیک تقریباً غیرممکن است. بهنظر نمیرسد در آیندهی نزدیک بتوانیم گوشیهای هوشمند را بهطور کامل کنار بگذاریم.
غولهای فناوری روی چه متمرکز شدهاند؟
درحالیکه شرکتهای کوچکتر به سمت دنیای بدوناپلیکیشن پیش میروند، غولهای فناوری هم از قدرت و پتانسیل هوش مصنوعی غافل نماندهاند. مایکروسافت با تصاحب OpenAI، مدل هوش مصنوعی GPT-4 را به موتور جستوجو و حتی ویندوز آورد و گوگل هم پابهپای ردموندیها، با عرضهی جمنای و مجهزکردن گوشیهای پیکسل و حتی گوشیهای جدید سامسونگ به قابلیتهای هوش مصنوعی، حسابی سروصدا بهپا کرده است.
source