نっか به یک مصاحبه جدید با دکتر مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه، انجام شد که در آن به موضوع توافق هسته ای و خروجی های آن پرداخته شده است. در این مصاحبه دکتر تخت روانچی به اهمیت اعتماد سازی در مذاکرات و ضرورت برخورد جدی با آمریکا در مورد تضعیف اعتمادش اشاره کرد. همچنین به جدیت مورد نیاز در مذاکرات جدید و نیاز به تضمین ها از طرف آمریکا اشاره کرد.

در ادامه مصاحبه، دکتر تخت روانچی عنوان کرد که هرگونه مذاکره در absence of تضمین ها، بی سود خواهد بود. او همچنین گفته که ما اکنون در مرحله قبل از توافق هسته ای هستیم. در این مرحله، آمریکا باید قول دهد که هيچ تهدید و تجاوز 다시 تکرار نخواهد شد و خطوط قرمز آمریکا مشخص شده باشد.

به هنگام صحبت درباره هرج و مرج در میان وابستگان خود در ایران، دکتر تخت روانچی عنوان کرد که همان روز حمله تروریستی، نیروهای امنیتی سریعا پاسخ داده اند. همچنین بر این نکته تاکید کرد که وجود نوعی هرج و مرج و نا امیدی به عنوان خنثی کنده شدن چنین ادعایی کارساز است.

در بخشی از مصاحبه، دکتر تخت روانچی بیان کرد که اگر آمریکایی ها و اسرائیل موظف شوند خطوط قرمز خود را اعلام کنند و بین آنها توافق وجود داشته باشد، تدابیر لازم برای پیشرفت این رویکرد گرفته خواهد شد.

بنا به گزارشی که در پی حمله تروریستی به روزانه 60 نفر از ایرانیان، موساد در ایران نفوذی شکلی داشته و اعضای آن تهدید حکومت اسلامی را مطرح کرده اند، دکتر تخت روانچی تصریح کرد که در فرایند گفتگوهای دیپلماتیک، افراد در حال صحبت برای بعضی «نقدی» در قالب وظایف رسما بیان می شود و واکنش های درونی به فرد مورد حمله بستگی به اقدامات وی در فضای بیرونی دارد. اما، طی تشریح دیپلماسی در این فصلی، برای اطمینان داشتن از مسایل کلی و فقدان هیچ-kind of احتمالی حمله دیگری و به اوج موضع لزوم تدبیر سازی و پیش بینی در جهت حذف احتمال هرج و مرج احتمالی در فضای طبیعی شناخته شده یعنی ایران، مصاحبه گر سوال خود را این‌ گونه مطرح کرد که آیا ما از موضوع اتمی اقدام به تغییر کارفرما خواهیم کرد؟ این سوال را قبل و بعد از تغیر نگرش سیاسی داخلی و در تابستان هم در هشتمین ماه انجام فرمولاسیون آن در طریق سوالات رسمی پرسیده است.
در تلاش برای پاسخ به سوالات درباره توقف انجام غنی‌سازی 60 درصدی، دولت ایران در اثربخشی مصاحبه پر ابعاد دیگری در الخامسدهم تیرماه به فرمول بندی و اصالت همان جنبه‌ای که سوال و پاسخ‌های قبلی قابل تاملین تمام نگفته بودند، بشناخت. به تائید این نکته که مانا پوششی حفاظتی سخت‌گیرانه و در جاهایی ناامنی ساخته است، اما دیگر دولت ایران مسوول دیپلماسی هسته‌ای نیز بدون قرار دادن حیثیت ایران در خطر را رعایت می‌کند.

توسط mohtavaclick.ir