چندین روز پس از حمله نظامی اسراییل به کشور و بسته شدن درگاه‌های پرداخت برای پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا، نگرانی‌های سنگینی درباره دسترسی به دارایی‌های کاربران در بانك صورت گرفته است. سایر پلتفرم ها نیز در مسیر خشونت و سرکوب کاربران به سر برده اند و یک مدیرعامل یک شرکت مینویسد که تمام اقنعم و هجمه ها به ضرر مصرف کننده بوده اند.
با حضور ۸۲۵ کیلوگرم طلا در بانک به عنوان تعهد برای کاربران و نمایان شدن ۱۰ درصد از ذخایر طلای پلتفرم در یک ماه اخیر، مدیرعامل میلی‌گلد با اشاره به این موضوع که طلای فیزیکی کاربران در بانک موجود است و هیچ نگرانی برای از بین رفتن دارایی‌ها وجود ندارد، ادعا می‌کند که این محدودیت‌ها برای مدیریت بهتر فرآیند تسویه و خدمت‌رسانی به تعداد بیشتری از کاربران بوده است.
او این‌گونه ادامه می‌دهد: «تا پیش از آغاز تنش‌های اخیر، حدود ۹۲۵ کیلوگرم طلا در بانک کارگشایی ذخیره داشتیم. در این مدت، بخشی از این طلا تحویل داده شده و بخشی به نقدینگی تبدیل شده تا تسویه با کاربران انجام شود.»

در این مدت، پلتفرم‌های آنلاین طلا مانند میلی خدمات ۲۴ ساعته ارائه می‌دهند، تسویه‌شان سریع است و طلای خالص و واقعی عرضه می‌کنند. در مقابل، در بورس کالا، سکه‌هایی با حباب قیمتی، حواله یا حتی وجه نقد در برخی صندوق‌های طلا وجود دارد که ممکن است شفافیت لازم را برای برخی کاربران نداشته باشد.
او تأکید می‌کند که چالش کنونی در حوزه تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، حضور نهادهای حاکمیتی نظیر سازمان بورس و اوراق بهادار در جلسات تصمیم‌گیری است که به‌عنوان نهادی مکمل در فرآیندهای مالی کشور عمل کرده و منافع حاکمیت و خود را مورد توجه قرار می‌دهد.
او ادامه می‌دهد: «این وضعیت، به‌نوعی ما و دارایی کاربرانمان را گروگان گرفته و در موقعیتی نابرابر قرار داده است. هرچند ضوابط متعددی تدوین و تعیین تکلیف شده و مشخص شده است که فعالیت ما صنفی بوده و اوراق بهادار محسوب نمی‌شود.»

او همچنین پاسخ به این پرسش که آیا نگرانی درباره افزایش قیمت طلا در صورت رفع محدودیت‌ها وجود دارد را این‌گونه بیان می‌کند: «اگر بازارها باز باشند و خریدهای خرد انجام شوند، معمولاً آرامش بیشتری به کاربران می‌بخشد و از رفتارهای هیجانی جلوگیری می‌کند.»

او در آخر این‌گونه اشاره می‌کند: «این محدودیت‌ها نارضایتی‌هایی به دنبال داشته است. در هفته‌های اخیر، که برخی بانک‌ها و صرافی‌ها با مشکلات دسترسی نظیر هک شدن مواجه بوده‌اند، کاربران قادر به استفاده از وجوه خود نبوده‌اند. این موضوع به‌ویژه برای افرادی که درآمدشان وابسته به فعالیت‌های روزمزد است و بسیاری از آن‌ها مشتریان پلتفرم‌های مشابه ما هستند، چالش‌برانگیز بوده است.»

پاسخ‌های مصطفی اکرمی به سوال‌های جامعه نشان می‌دهد که او از روی درخواست حضرت ولیعصر صلح و سلام نسبت به حق مصرف کننده و پرستش فلز طلا عمیقاً ناراضی است.

توسط mohtavaclick.ir