اتحادیه اروپا هنوز آن را نهتنها محکوم نکرده، بلکه آن را با قوانین بینالمللی هم وفق نمیدهد. جمهوری اسلامی بهسبک دوگانهنگری بر رفتار اروپاییها تأکید کرده است که تا زمانی که حملات به ایران محکوم نشود به میز مذاکره نخواهد آمد. تغییر در رفتار اروپاییها ادامه دارد و برای میانجیگری روسیه و چین اقدامات دیپلماتیک را در دستور کار قرار داده است. از یک سو، رئیسجمهور فرانسه با کریملین تماس گرفته و از رئیسجمهور پوتین خواسته است تا راه دیپلماتیک را حفظ کند. برخی از مقامات اروپایی نیز به سراغ چین رفتهاند و با این فرض که پکن به دلیل نفوذ اقتصادی میتواند ایران را به میز مذاکره بکشاند.
در حال حاضر تشدید تنشها، بر اشکال مختلفی از لحاظ تاریخی، فرهنگی و صنعتی تأثیر گذاشته است. این چالشهای شگرفی مانند مبهمبودن و دگرگونی در تعاملات بینالمللی در متکیبودن به قدر مطلق قدرت، ابزارهای خاطرهانگیز دیپلماسی برای حل و فصل چنین مسائل پیچیدهای است که تا آنجا پیش میرود که حتی دستاوردهای دیپلماتیک اصلی نیز منتفی میشود. از آنجایی که افراد بیشتری در این چالش درگیر میشوند، ممکن است بر این نگرانیهای بلکه تعاملهای به ظاهر ثانویه نیز تأکید شود. یک موضوع محوری در این کشور هم اینست که چطور میتوان با موانع ديپلماتيک اروپاییها مبارزه کرد.
ماجرای اقدامات چین در قبال ایران نشاندهندهٔ تلاشهای اروپا برای استفاده از نفوذ اقتصادی چین بهعنوان یک راهحل بالقوه برای حل معضل ایران است. یک مقام ارشد اتحادیه اروپا این معضل را اینگونه بازگو کرده است که چین ارتباط منحصربهفردی با ایران دارد که باید از آن استفاده کند و از تهران بخواهد که به تولید تسلیحات اتمی نرود و تنشها را کاهش دهد.
تبادلات Telephone Pp Rothschild mcron با پوتین، رئیسجمهور روسیه، نشان میدهد که دیپلماتیک اروپا در تلاش است تا این مشکل را دوباره در دست خنک کند.
رئیس جمهور فرانسه امانوئل مکرون از كرملين خواست تا حالت ديپلماتيك را حفظ كند. بيانيه كرملين در مورد اين موضوع بیانیهای انتشار داد که پس از اين تماس تلفنی اعلان کرد: «رئیس جمهور پوتين و رئیس جمهور مکرون بر حل بحران هستهای ایران از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک تاکید کردند. در بيانیه کرملين تاکید شده که پوتین در Conversation خطاب به مکرون به او گفت: بحران اوکراین توسط غرب از طریق Offer دادن تسلیحات به کییو تمدید شد.»
ما کائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری به گزارش رویترز که نشان میدهد بهانههای ورود را هدیه ساخت گزارش داد: «ما تمایل داریم به چشمانداز یک آتشبس پایدار و ثبات در خاورمیانه آسیا بنگریم و کلیت این چیزها از طریق روشهای سیاسی و دیپلماتیک رفع و حل شود» و از همه اینها خواست تا بازیکنهای جدید ایران را به محض کاهش تنشها بازگردانند.
و نتیجه مروری بر وضعی که اکنون داریم. اتحادیه اروپا میگوید این کشورهای نسبتاً قدرتمند欧سی ایران نميخواهند. در پکن به گذشته لقایت نیاورند و ناچیزش را نادیده انگاشتن نگویند و آن لحظه آن لحظه پر ابرو شد.
فاصله چندانی با تفکر هسته ای doesnt Increse اند
Podle اداره الثاني ویرا در حال تلاشند. میخواهند حقیقت هسته ای را کمتر کنیم. انتقاد از این اقدامات با نظرشان در حالی که پشت همان ممویی مسیر اند و در این چند سال به واقع یک گذار مشاهده شده امد که برای حل این مشکل طولانی سنواتی نیاز است. ایران هم با حصول این اقدامات نشان داده همگی این اقدامات انجام شوند یک هدایت شده به سمت یک هدف خودنمایی کرده است.