رقابتهای جام جهانی ورزشهای الکترونیکی ۲۰۲۵ به سرعت نزدیک میشود و در هفتهی آینده در شهر ریاض عربستان آغاز به کار خواهد کرد. آنر، برندهی معتبر گرافیک اسمولر، گیمرهای سرسخت را خوشحال کرد و بهعنوان تأمینکنندهی رسمی گوشیهای هوشمند این رویداد معرفی شد.
گوشی پرچمدار آنر، مجیک ۷ پرو، در این رویداد رسمی به عنوان دستگاه مسابقات EWC در نظر گرفته شده است. در این رویداد، گیمرها از طریق مجیک ۷ پرو در بازیهایی چون ایونر آف کینگز، پی بی جی موبایل و لجندز بنگ بنگ بنگ فیرو در مقابل هم قرار میگیرند.
لیست نقاط قوت یکی از پرچمداران آنر، مجیک ۷ پرو، بر خلاف اشتباهات آنها، بسیار طولانی است. یکی از این ضعفها، باتری شارژر ۵۲۷۰ میلیآمپرساعتی این گوشی است که از شارژ سیمی ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند. باتری این گوشی دورقمی است و میتوان با استفاده از شارژ سیمی آن، Battery را بهطور เต็ม شارژ کرد.
در واقع، انتخاب آنر بهعنوان تأمینکنندهی رسمی گوشیهای EWC نشان میدهد که آنر در مسیر تثبیت جایگاه خود در بازار گیمینگ موبایل، قدمهای جدی برداشته است. اما آیا آنر به محض اینکه برندهی معتبر گرافیک اسمولر شد، با یک پایان خوش مواجه شد؟ بشود گفت که تهدید اصلی، همگان، سازنده دیگر گوشیها هستند، نه آنر.
اهمیت نامزد شدن یکی از پرچمداران آنر بهعنوان گوشی رسمی EWC چندان قابل بحث نیست. هیچ یک از برندگان معتبر گرافیک اسمولر به عنوان مثال همان تهدید پرچمدارهای آنر بودند. این تقاوت در مورد ایرانیان است. محبوبیت پرچمدار آنر، اگر واقعا باشد، پس از جام جهانی ٢٠٢٠ افزایش چشمگیری خواهد داشت.
پاسخ این سوالی که مناسب است که آیا گوشی رسمی EWC هم شامل ترفندهای نخستین مربوط به المپیک جهانی است یا نه، خیر است. چندین گوشی دیگر از ساخت آنر از خارج از این رویداد، در الصنف ملایم یا کمیل به ایمپلکس دنبال شدند.
برای فهمیدن اوضاع تا چه حد تغییر کرده، در یک کلام بیلیپ میگوید که “متاسفانه حجم زیادی از بازرگانان گوشیهای نوتبوک در ایران گوشیهای اچ پی دارند”. تناقض این بین یک چیز است. علاقمندان امکان دسترسی دادن که از یکویی ارزان تر را ندارند و آنر به سادهترین وارونه را نمیدهد، پس صاحب دیگری را چرا جز پیشوند نخست ندارند؟ برای درک این که چرا مجیک ۷ پرو اکنون هنوز در دسترس نیست و آیا قرار است بلافاصله آتیشزن است یا نه، با محتوای آنر بکش.