رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: اگرچه کدورت آب در برخی نقاط استان بالاست و شاید طعم و بوی آن مطلوب شهروندان نباشد، اما از نظر حوزه سلامت عاری از عوامل بیماری زاست.
به گزارش خورنا دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت خوزستان امروز سهشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ با اشاره به وضعیت قطعی آب در برخی نقاط خوزستان، درباره وضعیت بهداشت آب، اظهار کرد: آب سالم، آبی است که رنگ، بو و طعم نداشته و عاری از عوامل بیماریزا باشد.
وی افزود: با توجه به شرایط خشکسالی و پایین بودن دبی آب رودخانهها و شستوشو نشدن به موقع مخازن، کدورت آب بالا است و شاید طعم و بوی آن، مطلوب شهروندان خوزستانی نباشد، اما آنچه در حوزه سلامت مهم است، عاری بودن آب از نظر عوامل بیماریزا است.
شریفی ادامه داد: بر اساس آخرین اطلاعات در حوزه شهری اهواز، میزان مطلوبیت میکروبی آب از نظر عوامل بیماریزا، ۹۶ تا ۹۷ درصد مطلوب است و حدود ۳ تا ۴ درصد، مطلوبیت لازم را نداشته که در این باره، مداخلههای لازم بهداشتی انجام شده است.
وی در خصوص وجود بو و کدورت آب، میگوید: ممکن است آب از نظر عوامل بیماریزا، مطلوب باشد، اما مورد تایید ذائقه شهروندان نباشد.
شریفی با اشاره به آبرسانی با تانکر در برخی از نقاط روستایی تصریح کرد: در حوزه روستایی، مشکلات آب بسیار بیشتر است و کدورت آب بالا است و مردم به صورت شبانهروزی آب ندارند و باید زیرساختهای تامین آب فراهم شود.
وی با تاکید بر لزوم رعایت مصرف بهینه آب سالم بیان کرد: ۵۰ کارشناس بهداشت محیط در استان خوزستان، کنترل کیفی آب را بر عهده دارند و هر جا مشکلی رخ دهد، در کوتاهترین زمان ممکن، مساله به مسئولان حوزه آب و فاضلاب و فرماندار اطلاعرسانی و اقدامات لازم انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان در پایان یادآور شد: با وجود اینکه خوزستان بومی بیماریهای منتقله از آب و غذا است، اما با اقدامات انجامشده، از ابتدای امسال تاکنون مورد خاصی از بیماری التور (وبا) نداشتهایم.
source