یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
لینک اند کو ۰۱ EM-F جدیدترین محصول از زیرشاخه مدرن ساز جیلی، لینک اند کو، است که به تازگی معرفی شده و به زودی وارد بازار چین و اروپا خواهد شد.
لینک اند کو (Lynk & Co) زیرشاخه مهم و لوکس ساز جیلی است که سطحی متفاوت تر از محصولات چینی را ارائه می دهد. جیلی با سرمایه گذاری سنگین ابتدا کانسپت هایی مدرن را با این نشان معرفی کرد و حالا چند سالی است که خودروهای این نشان به بازار چین و حتا اروپا رسیده اند. لینک اند کو ۰۱ EM-F محصول جدید این نشان است که خط طراحی آشنای دیگر محصولات این برند را ارائه می دهد و مشخصات جذابی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم.
همیشه عادت داشتیم خودروهای لینک اند کو را با پیشرانه پلاگین هیبرید ببینیم، اما این بار یک پیشرانه جدید هیبرید موسوم به لینک ایموتیو (LYNK E-MOTIVE) در این خودرو به کار رفته که براساس پیشرانه هیبرید مخصوص جیلی با نام لیشن Hi-X توسعه داده شده است. در مجموعه هیبرید این پیشرانه، موتور ۱٫۵ لیتر سه سیلندر بنزینی با کد DHE15-ESZ را داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۵۰ اسب بخار را دارد و قدرت این موتور به محور جلو می رسد. در کنار آن یک پیشرانه برقی هم سوار بر محور جلو می شود که ۱۳۶ اسب بخار قدرت دارد. نهایت قدرت ترکیبی به ۲۴۵ اسب بخار می رسد و از این دو پیشرانه از طریق گیربکس سه سرعته DHT به چرخ های جلو منتقل می شود. همچنین نهایت گشتاور ترکیبی در این خودرو ۵۴۵ نیوتن متر است شتاب‌گیری در این خودرو ۷٫۸ ثانیه زمان می برد.
نهایت سرعت در این کراس اوور ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت است. از آن جا که در این خودرو پک باتری کوچک ۱٫۸۲ کیلووات ساعتی به کار رفته است، پس عملاً نمی توانیم پیمایش تمام برقی را داشته باشیم. مصرف سوخت ترکیبی در لینک اند کو ۰۱ EM-F به ۴٫۸۸ لیتر در هر صد کیلومتر می رسد و برای مشخص شدن پیشرفت خوب لینک اند کو کافی‌ست بدانید نسخه پلاگین هیبرید قدیمی از همین مدل مصرف ۵٫۲ لیتر در هر صد کیلومتر را داشت. پس بر این اساس باید در نسخه پلاگین هیبرید جدید موسوم به EM-P مصرف بهینه ای داشته باشیم.
در نگاه نخست این تصور پیش می آید که این خودرو همان طراحی مدل بنزینی و پلاگین هیبرید ۰۱ را دارد، اما در طراحی چراغ های عقب و همچنین سپر عقب تغییراتی را می بینیم. مهم ترین تغییر در ۰۱ EM-F حذف شدن خروجی اگزوز از روی سپر است و علاوه بر آن، بازطراحی در سپر جلو هم دیده می شود. این کراس اوور ۴,۵۴۹ میلی متر طول، ۱,۸۶۰ میلی متر عرض و  ۱,۶۸۹ میلی متر ارتفاع دارد و فاصله محوری به ۲,۷۳۴ میلی متر می رسد. با این حساب با یک کراس اوور متوسط طرف هستیم که به لطف فاصله محوری نسبتاً زیاد باید فضای داخلی خوبی داشته باشد.
درون کابین تغییرات بسیار جزئی تر هستند و به جز فرمان اسپرت جدید، تقریباً همه چیز دست نخورده باقی مانده است. تریم های مشکی و مشکی-سفید برای داخل ۰۱ EM-F قابل سفارش هستند و امکانات کاملی مثل نسخه قبل در این نسخه هم می بینیم.
لینک اند کو ۰۱ EM-F در سه تریم مختلف AM ،PM و چِنکسی به بازار می آید که قیمت آن ها از ۲۶,۹۰۰ تا ۳۰,۱۶۵ دلار است. در نسخه گران قیمت سطح بالایی از تکنولوژی و امکانات مثل سیستم پارک هوشمند، کروز کنترل تطبیقی، سنسور نقطه کور، رادار خطی و هدآپ را داریم.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار
در مجموعه هیبرید این پیشرانه موتور ۱٫۵ لیتر سه سیلندر بنزینی با کد DHE15-ESZ را داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۵۰ اسب بخار را دارد و قدرت این موتور به محور جلو می رسد. در کنار آن یک پیشرانه برقی هم سوار بر محور جلو می شود که ۱۳۶ اسب بخار قدرت دارد. نهایت قدرت ترکیبی به ۲۴۵ اسب بخار می رسد و از این دو پیشرانه از طریق گیربکس سه سرعته DHT به چرخ های جلو منتقل می شود. همچنین نهایت گشتاور ترکیبی در این خودرو ۵۴۵ نیوتن متر است، شتاب‌گیری در این خودرو ۷٫۸ ثانیه زمان می برد.
۰۱ EM-F در سه تریم مختلف AM ،PM و چِنکسی به بازار می آید که قیمت آن ها از ۲۶,۹۰۰ تا ۳۰,۱۶۵ دلار است.







قسمت دوم فصل هشتم اسب بخار به تست و بررسی دیگنیتی پرستیژ بهمن موتور اختصاص دارد و در آیتم «خودروچی» هم به سراغ مقایسه هیوندای وراکروز و تویوتا پرادو دو در اتاق FJ120 رفته ایم که در یک رده قیمتی قرار دارند.
در قسمت اول فصل هشتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی سانگ یانگ تیوولی اسپشیال (توربو) رفته ایم و این کراس اوور کره ای را با پژو ۲۰۰۸ مقایسه کرده ایم.







source

سئو سایت

یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

source

توسط mohtavaclick